Ruben Stiller radiossa - Fingerpori rautalangasta 30.1.2023

 

Kun mies kertoo, että aina kun radion avaa, siellä on Ruben Stiller, voisi hänen luulla tarkoittavan kokemusta siitä, että Ruben Stillerin radio-ohjelma on sattunut olemaan hyvin usein käynnissä juuri silloin kun hän on laittanut radion soimaan. Osoittautuu kuitenkin, että miehen puhe oli totta aivan konkreettisesti, sillä Heimon avatessa fyysisesti radion, paljastuu sen sisältä Ruben Stiller. Strippi 4863.

8 kommenttia:

 1. Ei radioita noin avata, vaan takakansi irroittamalla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa. Kuvassa putkiradio on avattu pohjasta. Yleensä tosiaan takakansi niistä lähtee auki.

   Poista
  2. Kuvassahan on aivan oikeaoppisesti avattu putkiradion pohjalevy http://www.radiohistoria.fi/yabbfiles/Attachments/2011-08-02_23_08_49.jpg
   Toki takalevynkin voisi avata mutta kuvan perusteella tällöin näkyvä osa Ruben Stilleristä ei olisi ehkä toivottu ja näkymästä riippuen voisi jopa aiheuttaa stripille K-18 -luokittelun.

   Poista
 2. Tämä sarjakuva oli todella hyvä.

  VastaaPoista
 3. Radio avautuu, kun takakansi irroitetaan? Tiesitkö tätä?

  VastaaPoista
 4. Siitäkö täytehisestä sinä päättelet että tuo on putkiradion tai muun radion pohjalevy. Minä ole eläissäni nähnyt noin kapeata putkiradiota.
  Johtuu siitä, että putket on yleens runkolevyssä pystyasennossa, niitä on monta ja lisäksi siinä on varattu tulaa muille komponenteille kuten isolle kondensaattorille, tasasuuntaajan muuntajalle, elektrolyyttikondensaattoreille jotka olivat putkiradioiden aikana melkoisia pönttöjä, jne yms. Kapeat mallit tulivat transistorien yleistyttyä, seleenitasasuuntaajien yms myötä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laite on mittasuhteiltaan ja kooltaan juurikin vanhan putkiradion mallinen. Sen näkee jokainen, joka radioista jotain ymmärtää. Ettet vain olisi se palstan vakioänkyrä, gh:na tunnettu, joka inttää milloin mitäkin älyttömyyksiä.

   Poista
  2. Jos otetaan huomioon, että sisällä on Ruben Stillerin kokoinen tyyppi, niin onhan tuo jopa aika suurikin putkiradioksi. Jos taas verrataan Heimoon, niin ehkä se tosiaan on leveyssuunnassa aavistuksen kapea, mutta toisaalta radion korkeus ja syvyys (tai kuvan asennossa syvyys ja korkeus) ovat ihan kiitettävän suuria.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.