Maailmankuulu kapellimestari - Fingerpori rautalangasta 3.1.2023

 

Kun Vesojen kahvipöydässä alkaa kuulua kehuskeleva ääni, kertoo Heimo että kyseessä on maailmankuulu kapellimestari. Tässä maailmankuulu on kuitenkin tavallisuudesta poikkeavassa merkityksessä, sillä tavallisesti maailmankuulu tarkoittaa sitä, että kyseinen henkilö ja hänen saavutuksensa tunnetaan ympäri maailmaa eli koko maailma on kuullut hänestä. Tässä yhteydessä maailmankuulu kapellimestari tarkoittaa kuitenkin, että hänen äänensä kuuluu koko maailmassa, myös Heimon ja Irman kahvipöydässä. Strippi 4893.

7 kommenttia:

 1. No, eipä ollut kummoinen strippi. Luulin, että tässä olisi ollut jotain oivaltavampaa.

  VastaaPoista
 2. Ja ennakoivasti garylle: tuo maininta rahasta on vain tekemässä lauseesta hiukan pidempää. Siihen ei kätkeydy mitään salavitsiä, varsinkaan sellaista, joka viittaisi vanhempaa Fingerporiin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. No, eipä ollut kummoinen kommenttikaan. Luulin, että tässä olisi ollut jotain oivaltavampaa.

   Poista
 4. Mietityttää tuo "maailmankuulu" huudahdus: "Yli sadassa maassa on esiinnytty, ja rahaa on!" Tuntuu kovin spesifiseltä. Tunteeko joku kapellimestareita; olisiko tämä viite johonkin tiettyyn mestariin?

  VastaaPoista
 5. Hmm... Jos kapellimestarin kuuluisuudella ei viitata siihen että hän on esiintyny monessa maassa ja tullu tunnetuksi niin miksi hän sitten toteaa tämän koko maailmaan kuuluvalla äänellä. Eihän hänen ole tarvinnu matkustaa yhtään mihinkään jos ääni kerran joka puolelle kuuluu muutenkin. Silloinhan pitäisi ennemmin todeta että "mihinkään en ole matkustanu"

  VastaaPoista
 6. Aika huono rautalankaporin selitys. Itselleni tuli mieleen tuosta rahaa on maailmankuulun venäläiskapellimestarin joka oli tietysti huippukuuluisa, mutta eikös hän ollut maailmankuulu avoimesta Putinin kannattajakin joka kuului myös P:n sisäpiiriin (oligarkki). Hänhän mekasti ympäri maailmaa tästä ystävyydestään. Tuohon strippiin sopisi

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.