Lauri Törhösen Riisuminen - Fingerpori rautalangasta 1.4.2023

 

Kun elokuvateatterissa näytetään Lauri Törhösen Riisuminen, luulisi kyseessä olevan Lauri Törhösen ohjaama ja vuonna 1984 ilmestynyt elokuva Riisuminen. Tästä elokuvasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan esitettävässä elokuvassa riisutaan ohjaaja Lauri Törhönen sukista aloittaen. Strippi 4914.

6 kommenttia:

 1. Osaisiko joku ystävällisesti auttoo tämän päivän Turun Sanomien paperilehden fingerporin kanssa.

  Aiheena on "alkoholiton olut tulee halvammaksi" mutta en löydä koko strippiä, saati selittystä siihen koko netistä. Tuskin vitsi on niin simppeli että Allan vain juo alkoholittoman oluen?

  Tässä strippi ladattuna
  https://aijaa.com/Lgrid1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei ole niin simppeli. Turun Sanomat on ollut säästölinjalla ja jättänyt painamatta stripin keskimmäisen kuvan ja siten tehnyt siitä käsittämättömän. Stripistä on leikattu pois tilanne, jossa Allan halvan oluen saatuaan pumppaa lasilliseensa käsidesiä, joka on ilmaista. Näin Allan saa viritettyä oluen haluamaansa veroluokkaan.

   Poista
  2. Strippi selityksineen (ja kammotavine kommentteineen) löytyy täältä: http://www.rautalankapori.fi/2020/08/alkoholiton-olut-fingerpori.html

   Lieneekö joku Turun Sanomatin toimituksessa arvellut, että parasta sensuroida moinen tapa, jotta turkulaiset eivät lähde sankoin joukoin toteuttamaan ideaa.

   Poista
  3. Mikä ideassa on kammottavaa? Kemikaalien MYRKYTTÄMINEN on ollut kiellettyä jo vuosikaudet. Ainut jolla voidaan estää nauttuminen on MAUN muuttaminen.

   0,5 litran tuoppiin jos lisää 0,25 dl käsidesiä, saadaan alkoholipitoisuudeksi juurikin se noin 5%

   Poista
  4. gh, ei idea ole kammottava. Kuten tuossa selvästi sanotaan kommentit siellä ovat kammottavia ja nekin lähinnä sen karmivan aliaksesi vuoksi.

   Poista
 2. Sukista aloittaminen on olennaista siinä mielessä, että ainakaan Törhösen filmatisaatiossa Erkki Saarelan näyttelemä ministeri ei kunnolla riisuudu seksin ajaksi ja nainen parahtaa lopulta (jälkeenpäin?): "Olisit edes ottanut sukat pois!", tai jotakin vastaavaa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.