Lottovoitto - Fingerpori rautalangasta 18.4.2023

 

Kun pariskunnan koira voittaa lotossa, hän luopuu isännästään ja emännästään, koska ei taloudellisen itsenäisyyden saavuttamisen myötä enää tarvitse näitä elättäjikseen. Strippi 4785. Uusinta.

8 kommenttia:

 1. Täysin luonnonvastainen loppuhuipennus: ei muuttomies sais kahta tommosta läskiä vietyä yhellä kertaa, ei ne sopis ees hissin ovesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä muuttomies osaa.
   Vie flyygelin vaikka tuuletusikkunasta jos se on nopeampi reitti.

   Poista
  2. Kommentoija ei ole tainnut havaita, että koko stripin idea on luonnonvastainen. Koira lottoamassa, iloitsemassa voitosta ja viimeisessä ruudussa pitelemässä takajaloillaan seisten cocktaillasia etukäpälässään eivät todellisessa maailmassa mahdollisia tapahtumia. Siihen nähden duunari kuskaamassa nokkakärryillä kahta ihmistä ulos asunnosta on jopa varsin mahdollinen skenaario.

   Koira on muuten piirretty erittäin hyvin, erityisesti ensimmäisessä ruudussa. Jännittynyt television seuraaminen on tavoitettu hienosti koiran asennolla.

   Poista
 2. Onkos herrasväelle annettu jonkin verran rauhoittavia troppeja, kun noin patsasmaisesti pysyvät kärryllä rimpuilematta. Voisivathan he ihan omin jaloin kävellä ulos ilman muuttomiehen apua.
  Mielestäni aika huono vitsi kokonaisuudessaan.

  VastaaPoista
 3. Taas uusinta?

  Vaikka vieraskirja tulvii hyviä ideoita, kuten tämä:

  Jukka Miettinen wrote on 16/04/2023 at 00:53:
  LKV Suoro on asunnossa, jossa on joka paikka täynnä karhukirjeitä ja maksamattomia laskuja. Siitäpä muotoutuukin oiva myyntiteksti: myydään näppärä asunto, keittiössä runsaasti laskutilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. gh, kiitos vain, että menit taas pilaamaan yhden idean. Jarla oli juuri tekemässä tuota, mutta nyt ei sitten enää kannata, kun menit kertomaan sen.

   Poista
  2. gh, toihan on jo julkastu 2016.

   Se oli vain osoitus millaista paskaa siellä vieraskirjassa on. Toistuvasti ehdotetaan ideoita jotka on jo käytetty, tai ehdotettu monasti

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.