Kissavideo - Fingerpori rautalangasta 2.10.2018


Kun Heimo ohjeistaa kollegaansa laittamaan sosiaaliseen mediaan kissavideoita, kollega ryhtyy lataamaan Facebookiin Teemu Mäki -nimisen taiteilijan kissavideota. Tämä ei ole mikä tahansa video, vaan kyseinen taiteilija on tehnyt vuonna 1988 Sex and death -mimisen videoteoksen, jossa hän tappaa kissan kirveellä. Teos tunnetaan myös nimellä kissantappovideo. Kyseessä ei ole sopivaa materiaalia Facebookiin jaettavaksi.

6 kommenttia:

 1. Mitä tahansa Teemu Mäki urallaan tekeekin, tapetusta kissasta ja raadon päälle runkkaamisesta hänet tullaan muistamaan. Taitaa olla parhaillaan Suomen taiteilijaseuran puheenjohtaja, mutta kissantappaja mikä kissantappaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kenelläkään tietoa, katuuko Mäki tempaustaan ?

   Poista
  2. ihan hiljakkoin näin jutun, jossa sanoo katuvansa - mielelläni toki tuon uskoisi, kun melko kovan "rangaistuksen" on saanut. toisaalta: tuskin uusii tekoaan, ja senhän pitäisi riittää (paitsi jos uskot johonkin katumusta vaativaan jumalaan)...

   Poista
  3. Juttu oli kirjoitettu siihen sävyyn, että syntyi vaikutelma Mäen katumisesta, mutta oikeasti Mäen sanomiset jutussa eivät viitanneet moiseen. Koko Mäen varsin menestyksekäs ura perustuu kyseiseen kissantappovideoon, joten luulisi Mäen aikanaan saamien pienten sakkojen olleen hyvin sijoitettua rahaa.

   Poista
 2. Päivän FP sai googlaamaan aihetta ja kyllä alkoi etoamaan. Sairasta. :´(

  VastaaPoista
 3. http://hikipedia.info/wiki/Teemu_Mäki

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.