Koivuhalkoa, leppää, kuusta - Fingerpori rautalangasta 10.9.2019


Kauppiaan kyltistä voisi päätellä, että hänellä on myynnissä halkoja, joiden lähde on koivu, leppä ja kuusi. Osoittautuu kuitenkin, että myynnissä on kuun pinnalta tuotuja koivu- ja leppähalkoja, mikä selittää halkojen tähtitieteellisen hinnan.

10 kommenttia:

 1. Koskahan tulee eka valitus siitä, että "Nuo ovat klapeja, ei halkoja"? ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole varmaan kehdattu suoraan kopioida:
   https://www.feissarimokat.com/2019/09/kuvakooste-osa-246/

   Poista
 2. Nyt on sanaleikit kohdalllaan. Ei mitään käännöstrippejä. Onkihan muuten Tilanne (esim maatila) ja Tilanne (esim onnellisuus) jo käytetty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ei ehdi tarkistamaan, on pieni tilanne päällä..

   Poista
 3. Ihan tilanne-muodossa ollutta en muista nähneeni, mutta jossain stripissä kyltissä luki Homeliuksen suvun tila. Kun ajoi vähän pidemmälle kyltin viitoittamaan suuntaan, toisessa kyltissä luki Huono.

  VastaaPoista
 4. Huomannette, että fingerporilaiseen tapaa kuumodulissa on runsaasti vaikutteita Neuvostoliiton käyttämättä jääneestä kuualuksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, minäkin panin merkille että aluksessa näyttää olevan Lunnii Korablin miehistöhytti, jonka alle on liitetty iso tavaratila. Oletettavasti nousumoottoria ja sen ajoainesäiliöitä on suurennettu samalla. Missään tapauksessa tuo ei muuten ole laskeutunut omin avuin kiertoradalta asti, vaan Blok D tai vastaava on ottanut ensin suurimman osan sivuttaisnopeudesta pois.

   Poista
  2. Fingerporin todellisuudessa Neuvostoliittokin siis sai miehitetyn aluksensa kuuhun. Todellisuudessa hanke haudattiin kaikessa hiljaisuudessa 1970-luvulla.

   Poista
 5. https://www.kaleva.fi/fingerpori/2017-09-25/

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtava Fingerpori. Halkojenhakijat vielä sopivasti pomppivat.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.