Saanti on varma - Fingerpori rautalangasta 26.10.2019


Kun Allan kertoo lähtevänsä tansseihin ja toteaa että saanti on varma, hän tarkoittaa olevansa varma siitä, että saa tansseista mukaansa naisseuraa. Seuraavana aamuna selviää, että Allanin ennustama saaminen kyllä toteutui, mutta naisen sijaan Allan sai sakot ja turpiinsa.

25 kommenttia:

 1. Nyt alkoi olla jo klassikkotasoa. Hyvä vitsi ja mainiosti piirretty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piirtämisen taso sikseen, mutta parempi olisi ollut toteuttaa kahdella kuvalla, joista toisessa näkyisi ilman selityksiä miten Allan sitten saa noita asioita jotka tuossa on sanoin kerrottu.

   Poista
 2. Nyt et enää arvaile/ennusta Riitan sanoja tai mitä ne meinaa, vaan jopa Allanin ajatukset tiedät.

  "Allanin ennustama" mites nyt tolleen? Noinkin vaikea nimi taipui oikein, vaikka se pääty konsonanttiin, sen sijaan vokaaliin päättyvä Seppo ja Audi ei taivu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis miten joku Seppo nyt liittyy tähän vitsiin? Tai Audi?

   Poista
  2. Siten että niitä et osaa taivuttaa. Sen sijaan Allan joka päättyy konsonanttiin taipuu sujuvasti

   Poista
  3. Anonyymi 17.51, eli Gh. Mitenköhän saisi sinun kalloosi uppoamaan, että sinä ET keskustele ylläpitäjän kanssa, jos toisen nimimerkki on Anonyymi. Ylläpitäjän harvoissa kommenteissa nimimerkki on Rautalankapori. Hän ei osallistu näihin väittelyihin.
   Tajuatko? Täällä kommentoi varmasti kymmeniä ihmisiä nimimerkillä Anonyymi. Myös sinä!

   Sitä paitsi, sinä olet jo niin monta kertaa 'valistanut' Sepon ja Audin taivutuksista, että eiköhän se ole jo mennyt perille.
   Odota seuraavaa Fingerporia, jossa on Audi tai Seppo ja jos siinä on edelleen käytetty muotoa Seppo-niminen tai Audi-niminen, niin jatka sitten valitustasi. Mutta lopeta jo herran tähden tuo jankuttaminen, tuo mitä teet menee jo pahasti mielisairauden puolelle.

   Poista
  4. Jos haluat täsmennettyjä vastauksia, niin REKISTERÖIDY


   Kyllä ylläpitäjätkin näitä lukee

   Nyt pointtina oli miksi helppo seppo EI taivu, mutta vaikea allan sen sijaan taipuu

   Poista
  5. Anonyymi 12.00: Ei suomea osaaville Allan ole mitenkään vaikea nimi taivuttaa. Ja toistuva palaamisesi Seppoon on jo pakkomielteenomaista.

   Sinulla tuntuu olevan vaikeuksia sekä kielitaidon että mielenterveytesi kanssa, päätellen siitä, että juutut viikkokausiksi asioihin, jotka eivät ole kenellekään muille ongelmia.

   Pakkomielteesi koettaa löytää virheitä tämän palstan selityksistä muistuttaa kovasti henkisesti keskenkasvuisen kipuilua yksipuolisen, vastakaikua saavuttamattoman rakkauden kanssa. Koetko jotenkin, että tämän palstan pitäjä on väheksynyt sinua, eikä arvosta sinua. Ehkä koet, että tämä sivusto on jotain, jota sinä tekisit paljon paremmin?

   Ulkopuolelta tarkasteltuna nillittämisesi on aika surkuhupaisaa. Tai oikeammin pelkästään surkeaa.

   Tämä palsta ei selvästi paranna mielenterveytesi tilaa. Toisaalta, tuskin se vahvistaa harhojasikaan. Saat sentään jonkunlaisia sosiaalisia kontakteja. Edes verkossa.

   Poista
  6. Onhan se vaikea. Et voi lisätä siihen esim vain lla, Allanlla kuulostaisi tyhmältä.

   Sen sijaan Seppoon ja Audiin sen voi lisätä, mutta selittäjältä se ei onnistu.

   Mistä moinen ristiriita?

   Poista
 3. Jos viitsisitte lopettaa tuon väsyneen vittuilun?

  Tämä kommenttiosio on paikoin ihan mukavaa luettavaa ja minusta on lähtökohtaisesti hyvä pitää avointa kommenttiosiota blogien ja uutisten yhteydessä. mutta toisaalta ymmärrän, jos ylläpitäjiltä palaa käpy ja kommentointi menee kiinni parin perseilijän vuoksi.

  Käyttäytyisitte hyvät ihmiset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se ole hyvä kommentoida virheitä. Selittäjä ei ole vitsiä tehnyt joten hän ei ole kaikkitietävä.

   http://www.rautalankapori.fi/2018/11/max-8-henkea-fingerpori-rautalangasta.html?m=1 esim tämä meni todella pahasti pieleen, ei löydetty sitä oikeaa vitsiä lainkaan

   Poista
  2. Anonyymi 12.01: Rautalangan kirjoittaja selitti tämänpäiväisen vitsin oikein hyvin, eikä siihen vastaan inttävät kommentoijatkaan, kuten 11.32, osannut mitään täydentävää lisätä. Muuta kuin kerta toisensa jälkeen toistuvaa itkemistään jonkun Sepon ja Audin perään.

   Mitä tulee siihen, että aika ajoin rautalangan vääntäjä ei tajua vitsiä, niin sehän on inhimillistä. Virheitä tekevät kaikki. Mutta jos perustelet jollain vuodentakaisella väärintulkinnalla jatkuvaa nillittämistä, joka ei liity päivän strippiin millään tavalla, suhteellisuudentajusi on aivan pielessä.

   Jos sinun pitää kaivella vuosien takaisia perustellaksesi negatiivisen suhtautumisesi milloin mihinkin, sinulla on melkoinen asennevamma. Ainakin suhteessa Fingerporiin ja Rautalankaporiin. Ehkä elämään yleensäkin.

   Poista
  3. Ai vuosien takaa? Ihan tällä viikolla unohtui napin synonyymi. Vaikka aikaisemmin hän on tajunnut myös napin muut merkitykset

   Poista
  4. Nappi-sanan muilla merkityksillä ei ollut mitään tekemistä vitsin kanssa.

   Poista
  5. Eli Occamin partaveistä käyttäen otat huomioon vain sen mahdollisimman/todenmukaimman selityksen, joka fingerporissa ei toimi. Esim juna ei fingerporissa juuri ikinä meinaa sitä kiskoilla kulkevaa laitetta.

   Selittäkin käyttänee samaa veistä, kuten aijemmin oli linkki. Hänen silmissään sana kulkusilta on sama kuin silta. Ei esim. Palleilta/Kivelsiltä jota vitsissä haettiin

   Poista
  6. Anonyymi 12.51: Mitähän vittua siellä taas intät. Päivän strippi on tänään selitetty ihan kohdalleen, ja noita aikaisempien päivien harhojasi voit mennä itkemään niitä visejä käsitteleviin ketjuihin.

   Poista
  7. Mitä vittua sä sössötät? Selitys oli aivan paska.

   Etkö sä vitun kusipää tajua että seuarssta ei saatana puhuttu mitään

   Miten jumalauta voi olla että joka saatanan kerta toisensa jälkeen arvailet, ja useib oäin vittua.

   Lisäksi sä saatanann pelle unohdat monesti sanojen toisen merkitylsen, jolla on fingerporissa ihan vitun iso merkitys

   Painu vittuun täältä, vaikkapa kielikurssille saatana

   Poista
  8. Anonyymi 13.34: Rautalangan kirjoittaja on selittänyt vitsin siten, miten sen normaalijärkinen ihminen kaikkein luontevimmin ymmärtääkin.

   Mikäli olet selityksestä eri mieltä, sinulla on kaikki mahdollisuudet avata tänne mielestäsi oikeampi tulkinta. Ethän sinä siihen pysty, koska et ymmärrä vitsiä.

   Se, että raivoat palstanpitäjän sanavalinnoista joilla ei ole olennaista merkitystä vitsin aukenemiseen, kertoo lähinnä mielenterveysongelmistasi.

   Jokainen, jolla on tavanomaisesti elämään kuuluvia ihmiskontakteja pystyy kyllä ymmärtämään, että tansseihin lähdettäessä "saaminen" yleisimmässä merkityksessään tarkoittaa juuri seksiseuran saamista. Ja kun kyseessä oleva henkilö on Allan, jokainen Fingerporia vähänkään seurannut tietää, että hän käyttäytyy heteroseksuaalisesti, ja on etsimässä nimenomaan naisseuraa.

   Ymmärryskykykysi vaikuttaa niin puutteelliselta, että hämmästyttää miten jaksat roikkua täällä ottamassa kerran toisensa jälkeen henkisesti turpaasi. Ehkä se on osa oireyhtymääsi. Tai sinulla ei ole tosielämän sosiaalisia kontakteja.

   Poista
 4. Toisin kuin selityksessä väitetään, stripissä ei millään tavoin viitata nimenomaan NAISseuraan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä mihinkään muuhunkaan seuraan. Selittäjä tykkää ennustaa

   Poista
 5. Näyttää vahvasti siltä, että nämä kommentit ovat kirjoittaneet yksi ja sama henkilö provo tarkoituksessa.Ts. vittuilee jopa itselleen seuraavassa vastakommentissaan kerätessään huomiota. Kommentointi pitäisi saada yksinomaan nimimerkin taakse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyli näyttää ainakin vaihtelevan aika johdonmukaisesti. Ehkä joku treenaa kirjoittamista. Ja ehkä minä olen Einari Suuri.

   Poista
 6. Kuinkas monta selittäjää täällä on? Pari päivää sitten tuli täydellinen pitkä selitys, nyt onneton räpellys jossa ei se vitsi aukea lainkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ano 27.10. klo 15.10Se, että et pysty ymmärtämään selvästi selitettyäkään vitsiä, on ikävä kyllä vain oma ongelmasi.

   Poista
 7. Allanin kaveri näkyy lukevan legenraarista Jymy-lehteä. Jarla on piirrostyylistään päätellen lukenut Jymyt tarkkaan läpi - ellei sitten itse ole piirtänyt myös siihen?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.