Tästä meni juuri raitiovaunu - Fingerpori rautalangasta 2.12.2019


Kun kirjeenvaihtaja toteaa raitiovaunun menneen juuri ohi ja pyytää uutisankkuria toistamaan, hän pyytää tietenkin toistamaan kysymyksen, jota ei kuullut raitiovaunun melun vuoksi. Uutisankkuri ymmärtää asian kuitenkin väärin ja toistaa kirjeenvaihtajan raportiksi luulemansa viestin ohi ajaneesta raitiovaunusta.

5 kommenttia:

 1. Uutisten tunnus on jostain 1980-luvulta. Ja kirjeenvaihtajan sukunimi on lainattu samoihin aikoihin Ylen kirjeenvaihtajana Washingtonissa toimineelta Aarne Tanniselta.

  VastaaPoista
 2. "Joku" on alkanut ihan urakalla alapeukuttamaan näitä strippejä. Muinoin "Huono Fingerpori" oli aika harvinainen ja varattu aidosti huonoille, jolloin se KENTIES saattoi toimia palautteena tekijöille. Nyt on jollain liian vähän tekemistä ja haluaa tärvellä tämänkin ominaisuuden. Vaikea kuvitella, että aidossa äänestystilanteessa puolet vastaajista pitäsi tämän päivän HYVÄÄ strippiä huonona. Kukin päätelköön itse. (Enkä tarkoita, että kun ompelet nappia, teet kirjontatyötä tai jotain vastaavaa, sinun on pääteltävä lanka kukanmuotoisesti.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 99% lukijoista kiinnittää noihin peukkuihin yhtä paljon huomiota kuin tän palstan keskustelupalstaan, eli ei lainkaan (mä mukaan lukien)

   Poista
 3. Onneksi et lähtenyt hakemaan nimestä Taina Tanninen mitään (väärää) vitsiä kuten suutaro Andersonin kanssa teit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on niin tanniininen kommentti että.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.