Aivasta hihaan - Fingerpori rautalangasta 4.5.2020


Kun Allan näkee kaupassa kyltit joissa lukee "henkilökuntamme on sinua varten" ja "aivasta hihaan", hän luulee että kylttien sanomat liittyvät toisiinsa, ja niinpä Allan luulee noudattavansa ohjeita ja aivastaa kassahenkilön hihaan. Todellisuudessa tarkoitus on aivastaa omaan hihaan.

39 kommenttia:

 1. mmissä huoninen finerpori?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja toisavuotinekin puuruu. Tee homadsi Miiko!

   Poista
  2. Mitä nämä sanat tarkoittavat: mmissä, huoninen, finerpori, toisavuotinekin, puuruu, homadsi.

   Poista
 2. Ei nää osaa jäljitellä Gh:ta. Se hänen teksteistään läpi paistava mielenvikaisuus puuttuu kopioista. Gh:n ominaislaatu ei ole kirjoitusvirheissä, vaan siinä maanisessa raivossa jonka vallassa hän tekstejään suoltaa. Se välittyy silloinkin, kun hän moderaattorin pelossa yrittää parhaansa mukaan olla asiallinen.

  VastaaPoista
 3. Fingerporin tuntien tuo voi olla aivan asiallinen kehoitus

  VastaaPoista
 4. Hehe eipä haikailla gh:n perään, kun kerrankin rauhallista.

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Kannatan. Esim mainoksessa "voita hiivatulehdus" ideana jo valmiina 10+

  VastaaPoista
 7. "Riita repesi harrastetiloissa – nuorehkoa miestä ammuttiin Nokialla"

  Tän päivän uutinen, timanttista Fingrpori kamaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä viitsi enää tuosta Nokiasta, Gh.

   Otit näköjään onkeesi noista alussa olevista kommenteista ja olit tarkkana kirjoitusvirheiden kanssa. Harmi vain, että jätit tuon puhekielisen ilmaisun varmistamaan, että sinähän se olet.

   Poista
 8. Tä on kans aika hyvä "ilmainen hammastarkastus S-etukortilla" eli ihan tosielämästä löytyy parempaa matskuu

  VastaaPoista
 9. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000213789.html

  Ja ideoita senku riittää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piruako niitä tänne lähetät, gh. Lähetä Jarlalle. Kysy samalla Anderssonista.

   Poista
  2. Kerro ihmeessä kuka se sun Gh on johon sulla on pakkomielle?

   Anna vaikkapa linkki esim. kymmeneen todistetusti ton nimimerkin kirjoittamaan viestiin. Niitähän löytyy koska pakkomielteesi on niin paha.

   Sen jälkeen kun pakkomielle ja stalkkaaminen on noin pahaa, niin osaneet kertoa mielikuvitusystäväsi nimen, tai asuinkaupungin. Yleensä stalkkerit tietää stalkkauksen kohteesta kaiken.

   Ja kyllähän ideoita aina saa kaikki ehdottaa, ei niistä raivaria tartte saada, kuten sinä teet.

   Esim tuo "Tien sortuminen aiheutti kolarin Nokialla" on täydellistä fingerpori kamaa, ei vaadi kuin Heimon lukemaan tuon viestin lehdestä, ja seuraavassa ruudussa joku ajamassa kuoppaan ison Nokia 3210:n selästä ohjastaen.

   Ilmainen hammastarkastus S-etukortilla, mainos esim. kadulla, ja lääkärissä annetaan hoitoa käyttäen S-etukorttia

   "Riita repesi harrastetiloissa – nuorehkoa miestä ammuttiin Nokialla"

   Ja taas valmis vitsi, joku lukemaan lehteä, ja seuraavaan ruutuun kuntosali, jossa näkyy kun mies ampuu toista, niin että Nokian kännykän antennista on lentämässä luoti. Sopivan legendaarinen ja tunnistettava puhelin tänä tarkoitukseen voisi olla esim. Nokia 5110 tai sen Citymalli 5130 jotka tosin näyttävät identtisiltä.

   Voita hiivtulehdus.... Ei, se ei liity sanaan voita-voi... vaan siihen että hiivatulehdus olisi palkintona jostain. Vrt. esim "voita unelmamatka"

   Poista
  3. Gh 8.52:

   Ei kukaan täyspäinen ole pätkän vertaa kiinnostunut siitä, kuka tosielämässä olet. Hullujen kanssa ei kannata pyrkiä mihinkään kontakteihin. Täällä sinut tunnetaan Gh:na, ja se riittää.

   Tuo sinun hyväksynnän hakemisesi on niin surkuhupaisaa. Tavallinen peruskoulun takapenkin mölisijä, jonka jutut ovat niin tyhmiä, ettei niitä kukaan jaksa kuunnella. Ja kun et muuten huomiota saa, häiriköit vain kovempaa, kunnen opettaja poistaa sinut luokasta.

   Täys luuseritapaus.

   Poista
  4. Mutta täytyy antaa hiukan krediittiä siitä että toi on tajunnut voita- tai Nokia-sanojen kaksoismerkitykset. Sen huumorintaju on ollut niin täysin olematonta että ehkä tuota voi jo pitää askeleena parempaan suuntaan.

   Poista
  5. 12.42. Gh on tosiaan liikuttavan ylpeä siitä, että on ensimmäisenä ihmisenä maailmassa huomannut, että Nokia-puhelimien lisäksi on sattumalta olemassa paikkakunta, jonka nimi on myös Nokia. Ja kuinka loukkaantunut hän on, kun väki teeskentelee, ettei tajua miten nerokkaasta havainnosta on kyse.

   Poista
 10. Eli mielikuvituskaveri, jolle olet keksinyt nimen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt niille, jotka ovat täällä mielikuvitusmaailmassa yhtään kiinnostuneet mielikuvituskaveri, tapaus Gh:sta:

   Ensiesiintymisensä palstalla hän teki kommentoidessaan 1.2 2019 KonMari-strippiä, asian vierestä, kuten sen jälkeen tuli hyvin tutuksi. Silloin alkoi hänen jankkauksensa Enki Bilalin nimestä. Muita hänen kestoaiheitaan ovat olleet mm. suutari Andersson, Nokia-paikkakunnan nimen taivutus sisäpaikallissijoissa ja Kalevi Keihäsen ja siinä sivussa muidenkin -nen loppuisten sukunimien taivutus.

   Hän on vaihtanut nimimerkkiään usein, ja vanhat hänen käyttämänsä nimimerkit kuten Unknown ja Gh esiintyvät enää muiden kirjoittajien vastauksissa hänen kommentteihinsa. Gh- nimi esiintyy kommenteissa ensimmäisen kerran 2.4.2019 , sitten 6.4, 9.4, 8.5, 11.5 jne. Hänen viestinsä erottaa hyvin. Kirjoitustapa, huono suomen osaaminen ja hyökkäävä sisältö poikkeavat kaikista muista viesteistä.

   Viime kuukausina hän on alkanut esitellä perversioitaan, ja hänen viestejään on poistettu runsaasti.

   Tällä hetkellä hänen rekisteröitynä lähettämänsä viestit näkyvät nimimerkillä Verempaine, mutta ei ole mitään takuita, etteikö se olisi puolen tunnin päästä joku toinen.

   Mielikuvitusystävämme henkilöllisyydestä reaalimaailmassa en ole kiinnostunut. Ei ole tyyppi, jonka seuraan hakeutuisin. Ja jos tuollainen tunkee samaan pöytään kapakassa, vaihdan pöytää.

   Poista
  2. Gh alkaa olla jo legendaarinen.

   Ihme, ettei hän itse halua ottaa krediittejä, vaan kiistää osallisuutensa kirjoituksiinsa. Hänen vänkäämisensä tällä palstalla kun on usein melkein hauskempaa kuin Fingerporit.

   Poista
  3. 13.25: Kunnon jupitusta jatkui monena päivänä myös Seppo- nimisestä henkilöstä ja hänen Audi-merkkisestä autostaan, sekä siitä, miten rautalankaporia välillä toimittaa joku Tuuraaja, joka ei osaa suomea.

   Gh:lla on myös ainakin yksi fani, joku Einari-niminen henkilö, joka jo ilmoittautui joku aika sitten hänelle hullun tuuraajaksi.

   Kaiken kaikkiaan hyvin viihdytävä hahmo tämä Gh!

   Poista
 11. Skitsofrenia alkaa tuottamaan tuotoksia sulta...

  Silti se linkki uupuu YHTEENKÄÄN viestiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viestissä 13.25 on lueteltu Gh:n esiintymisen alkupäästä useita viestejä. Lukutaitoiset löytävät niitä halutessaan lisää rautalankaporia selatessaan. Gh:n tämänhetkinen rekisteröity nimimerkki 5.5.2020 klo 14.11 on Verempaine.

   Huomattavan hupaisaa vänkäämistä hän tuottaa.

   Poista
  2. Gh kirjoittaa historiaa uusiksi palstalla! 5.5.2020 klo 15.38 on vanhoista viesteistä hävinnyt Verempaine, ja korvautunut Unknownilla. Muiden kommenteissa hänelle Gh tietenkin näkyy, koska Gh ei pääse niitä poistamaan.

   Poista
  3. Koita jo junalauta tajuta että Unknow tulee jos on kirjaantunut sisään, mutta ei valinnut nimeä.

   Noh tommosella stalkkerilla on varmaan antaa sitten linkki tai jopa ruutukaappaus sun mielikuvituskaverin nimimerkin viestiin

   Poista
  4. Ihan rauhassa siellä, Gh 16.35. Jos pyydät oikein kauniisti, saatan jopa toimittaa sinulle ruutukaappauksen! Paino sanalla saatan.

   Poista
 12. Skitsofrenia senku pahenee, ei täällä muutkaan stalkkaa toisten nimimerkkien ja kellonaikojen perään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh, viimeisimpänä 14.23; viestisi ovat keskenään epäloogisia, mikä tietenkään ei yllätä ketään.

   Ensin mangut tietoja viesteistä joissa esiinnyt, ja sitten kun sinulle niitä haetaan, alat syytellä stalkkaamisesta.

   Et nyt ymmärrä edes itse mitä ajat takaa.

   Kellonaikoja ja nimimerkkejä täällä muuten käyttävät lisäkseni muutkin, vaikka eipä se mitään todista kenenkään mielenterveydestä. Gh:n viesteissä sen sijaan kilpailevat keskenään idiotismia lähentelevä typeryys ja maaninen jankkaaminen.

   Kyllä, noista muodostuu ainekset legendaariseen trollihahmoon.

   Poista
 13. Pitää pelata sitä peliä, jota osaa ja johon kyvyt antaa myöten. Kun ei osaaminen riitä Connor McDavidin tasolle, silti voi olla ihan paikallaan nelosketjun tappelijan roolissa.

  Ja kun ymmärrys ei riitä järkeviin kommentteihin, Gh:n kannattaisi jatkaa ylpeästi trollauslinjallaan, ja hyödyntää siinä tällä sivustolla jo yli vuoden ajan rakentamaansa brändiä. Ainoa aito ja alkuperäinen Gh!

  Ja jos hänellä osaaminen riittäisi, rakentaisi varjo-rautalankaporisivuston, jossa Gh kertoo Anderssonit, Enki Bilalit, Keihäset ja Nokiat niin kuin ne oikeesti menee. Pääsisi itse tienaamaan ainakin 2,46€ päivässä...

  VastaaPoista
 14. Kub pyydetään stalkkaamaan niin sä atalkkaat ja dataa vaikka kuinka. Sairasta

  Miten voi olla joku noin sekasin päätään

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh 16.33: Sulta alkaa taas pää levitä, suomen kieli unohtua ja sormet mennä solmuun!

   Poista
 15. Gh: Missäs viipyy kiitokset niistä viesteistäsi, jotka hyvää hyvyyttäni sinulle etsin? Pelkkää matalamielistä solvausta saa toisen eteen parhaansa tehnyt ihminen palkkioksi.

  Hyi sinua!

  VastaaPoista
 16. Et ole osoittanut yhtään viestiä joka kirjoitettu nimellä Gh... Miten joku voi olla noin sairas, että kuvittelee tommosia.

  Toi ei tuu päätymään hyvin, suosittelen soittamaan 029567247 ennenku satutat ittees tai jotai muuta vainoharhoissas...

  Ois ees yks linkki tai kuvakaappaus, mut ei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh 17.18:

   02-alkuinen numero viittaisi jonnekin Turun suunnalle. Eipä ole nyt tarvetta soitella sinne, mikä nyt numero liekään. Lienee jokin itsellesi tuttu instanssi siellä? Mahdollisesti psykiatrisia palveluja, joille sinulle on annettu numero, että voit soittaa jos alkaa pahasti ahdistaa.

   Voit kyllä kertoa terveisiä, että nettipalstalla sinua kiusataan, ja että syyllinen on mahdollisesti eräs Mikko joka sinua ärsytti jo peruskoulussa. Ehkä siellä joku sinua ymmärtää.

   Poista
 17. 0295- on yhtäkuin valtion viraston numero

  VastaaPoista
 18. Yli 30 viestiä, josta yksikään ei käsittele millään tavoin Fingerporin tämänkertaista strippiä...

  VastaaPoista
 19. Se on sitten sulta yks klikkaus, ja paska loppuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 18.51: Mikä paska? Parasta viihdettä aikoihin!
   Ja kun sinulla, Gh pettää hermo ja alat suoltaa aivan luokatonta tekstiä, palstan ylläpitäjä poistaa pahimmat asiattomuudet.

   Tää on just hyvä näin.

   Poista
  2. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. 18.51. :D

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.