Tauski - Fingerpori rautalangasta 18.5.2020


Lentokentällä on useita takseja, jotka tunnistaa katolla olevasta taksi-kyltistä. Lisäksi parkissa on Mercedes, jonka tunnistaa artisti Tauskin autoksi, sillä sen katolla ei ole taksi-kylttiä, vaan Tauski-kyltti. Ero on pieni, sillä sanat ovat samankaltaiset keskenään. Vitsi on sanojen sanankaltaisuudessa ja siinä, että Tauski viestisi omasta autostaan erillisellä kyltillä.

13 kommenttia:

 1. Naisvirkailijan ilme voisi viitata myös säikähdykseen, koska Tauskilla on maineensa naisten kohtelussa..

  VastaaPoista
 2. Rautalangasta vielä vääntäen, tapahtumapaikan tunnistaa lentokentäksi paitsi taksijonosta, myös naisen asusta, Fingerair-lentoyhtiön virkapuvusta. Sama naishenkilö on aikaisemminkin esiintynyt yrityksen työtehtävissä.

  VastaaPoista
 3. Jos Tauski perustaisi taksiyrityksen, häen ei taitaisi saada Suomen nykyisten lakien mukaan käyttää taksiautojensa katolla kuvan mukaista kylttiä, kyltissä pitäisi lukea Taksi tai Taxi.

  Fingerporissa voi tietenkin olla voimassa eri laki.

  Muuten, kun vanhastaan sanotaan, että Aku Ankkaan hahmoksi päätyminen on korkeimpia osoituksia saavutetusta maineesta, kyllä Fingerporiinkin päätyminen aika korkealle sijoittuu.

  Niinköhän kyseinen Tauski huomaa olla Jarlaan yhteydessä, ja pyytää originaalipiirrosta tekijän nimikirjoituksella?

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. https://www.hs.fi/nyt/art-2000006499933.html

  VastaaPoista
 6. Onko tuo kyltti siltä varalta, että naiset osaavat pitää turvaetäisyyttä autoon?

  VastaaPoista
 7. Minusta tuntuisi hienolta, jos Jarla joskus tutustuisi minuun, ottsidi minut vaikka sivuhahmoksi johonkin strippiin ja saisin mahdollisesti jopa minun luonteelleni omaisen puhekuplan siinä. Minä rakastan sanaleikkejä ja voisin vaikka lausua jonkun sanaleikin siinä kun ymmärtäisin enemmän tai vähemmän tarkoituksellisesti jonkun hahmon kommentin väärin. Ja olisi mielenkiintoista nähdä, että minkälaiseksi Jarla piirtäisi minut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asko Vileniuksen ja Pahani Julmun sekoitus?

   Poista
 8. Mä luulen, että ideana on se kun artisti tapailee seuraavaa biisiä ja kysyy yleisöltä, että mitähän soittaisi. Vastauksena usein saadaan, soita itsellesi taksi. Muttaviimeaikoina eräs otsikoissa ollut miekkonen soittikin taksin sijaan Tauskin laulamaan uudelle morsmaikulleen balladeja.

  VastaaPoista
 9. Kuka on "Tauski", ja miksi hänet piätisi tuntea?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.