Viruskaranteeni - Fingerpori rautalangasta 8.5.2020


Päivän Fingerporissa nähdään kaksi koronavirusta, joista toinen on luullut viruskaranteenin tarkoittavan sitä, että virukset jäävät kotiin eivätkä tapaa muita ulkomaailmassa. Stripissä ajankohtainen tilanne on käännetty päälaelleen, sillä todellisuudessa viruskaranteeni koskee ihmisiä, jotka kotiin jäämällä pyrkivät olemaan levittämättä COVID-19 -virusta.

Päivän kysymys: Oletko käyttänyt Rautalankaporissa sivun alakulmassa sijaitsevaa koronavirus-neuvontabottia? Antaako kyseinen palvelu lisäarvoa rautalankakokemukselle tai edistääkö se mielestäsi oikean tiedon saatavuutta?

14 kommenttia:

 1. Ei mutta nyt on kotona mainostamasi littalan kynttilä jota voin käyttää silloin kun saan ämmän mainostamasi panokavereita.com sivun kautta.


  Illalla sitten istumme mainostamissasi Maskun kalusteissa ja kuuntelemmw musaa Solfestingin musiikkikaupan soittimista joita mainostat  Kävellessämme Sepen grillille, käytämme molemmat mainostamaasi Haltin takkia.

  Ja aamulla luemme Adlibriksen kirjoja

  Eli kyllä, mainoksesi toimii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tästä tarinasta. Googlen valitsemat mainokset riippuvat omasta selaushistoriastasi.

   Poista
  2. Sattaa olla että olen vähän mainoksien uhri.

   Toki virheen, kirjoitin littalan, eihän sellaista olekaan kuin LITTALA :)

   Ja en usko selaushistoiriaan, pornosta en ole koskaan ollut kiinostunut, eihän siinä tule kuin harmitus kun kattoo kun muut pitää kivaa, ja itse on yksin. Lisäksi olen ollut naimisissa melkein kolme vuotta.

   Joten uskoisin että tuo "panokavereita" mainos näkyy siis ihain kaikilla

   Poista
  3. Mitä, minulle ei tarjota panokavereita, vaan tietokonetta etätöihin ja sporttikelloa. Ja niitä Littalan kippoja.

   Mistä niitä panokavereita saa? Noilla muilla en nyt tee mitään.

   Poista
  4. https://panokavereita.com/

   Noin ole hyvä, tosin Mikko voisi laittaa mainostajalle joka hänelle maksaa rahaa mainoksen näyttämisestä viestiä, että nimi voisi olla enemminkin "Sukupuoliyhdynnästä seuraavia parisuhteita"

   Poista
  5. Kiitokset, anonyymi 11.01. Kommenttiisi huomautuksena tosin se, että panokaveri on nimenomaan aivan muuta kuin parisuhde.

   Poista
 2. Minulla ei näy mainoksia, kun adblocker päällä. Tuo "Kysy koronaviruksesta 24/7" on kyllä näkyvissä, mutta senkin voin estää, jos haluan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten kehtaat? Mikko tekee kaikkensa että palsta toisi hänelle hyvän tilin, välillä oikein heittää löylyä kiukaaseen että uset kävisi täällä monta kertaa päivässä?

   Jokainen mainoksen näyttökerta on hänelle noin 0,001€ joten sun blokkailusi on taatusti vienyt Mikolta jo ainakin euron, jos olet vähänkään aktiivisempi.

   Toki jos laatu menisi rahan edelle, niin silloinhan esim. kommentit ennakkotarkistettaisi, jolloin paikka olisi siistimipi, mutta vähemmän klikkauksia

   Poista
  2. Kyllä kaikki tietää mitä ylläpitäjälle oikeasti tapahtuisi jos ennakkotarkastus laitettaisiin päälle

   Poista
  3. Anonyymi 20.47: No en kyllä minä ainakaan tiedä. Kerrotko mitä?

   Poista
  4. Kirjoittelu jotka ei liity aiheeseen mitenkään jäisi pois.

   Näin ollen vain asiallinen teksit läpisisi seulan.

   Näin ollen ne jotka ovat ennen käyneet täällä 5-10 kertaa päivässä rupattelemassa (ja katomassa mainoksia) kävisi enää korkeintaan kerran päivässä, tai silloin kuin tarvitisi todella tietoa.

   Näin ollen mainostulot putaisiviat reilusti, samassa suhteessa kuin käviämäärät.

   Esim. viime vuoden klikatuin selitys oli se jossa heitettiin Hannu Karpon näköistä miestä, vaikka piti heittää keihästä

   Poista
  5. Anonyymi 10.59: No mutta, suurin osa tänne kirjoitetuista kommenteistahan on juuri asiallisia, ja satunnaiset Gh:n riehumiset vain kivasti särvittävät siellä seassa. Ja pahimmat ylilyönnit voi ylläpitäjä blokata jälkikäteen pois.

   Mielestäni tämä tällä hetkellä toimii aika hyvin.

   Poista
 3. Kiitokset ylläpitäjälle hienosta sivustosta.

  Ei niin hirveästi kiitoksia siitä, että tuon viimeisen kappaleen seurauksena Gh tulee tänne jatkossa joka päivä ulisemaan, että missä viipyy tämän päivän kysymys!

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.