Tunneliin syöksyvä juna - Fingerpori rautalangasta 26.5.2020


Elokuvissa on usein viitattu seksin harrastamiseen kuvaamalla tunneliin syöksyvää junaa. Päivän stripissä Heimo aikoo matalan mainosbudjetin vuoksi toimia päinvastaisesti, eli viitata tunneliin syöksyvään junaan kuvaamalla seksiä. Junan syöksymisessä tunneliin juna symboloi penistä ja tunneli vaginaa.

23 kommenttia:

 1. Ja Gh saapuu ruikuttamaan noloista kiertoilmaisuista 10... 9... 8... 7...

  VastaaPoista
 2. Tunneli voinee tässä yhteydessä symboloida tiettyjä muitakin ruumiinaukkoja.

  VastaaPoista
 3. Naukan kantaan herra 7:21 Gh, missä olet? Tämähän on kuin tehty sinulle. Ryömi esiin muuten kidutan kahvinkeitintäni pannujauhetulla!

  VastaaPoista
 4. Olisi kiva tietää miksi kaipaat jotain nimierkkiä jota täällä ei ole ikinä nähty?

  Ymmärtäisin jos se olisi joku vakiokirjoittelija, mutta pyynnöistä huolimatta emme ole saaneet ainuttakaan linkkiä hänen viestiin, ei kuvakaappausta tai mitään muutakaan.

  Kun painat viestin kirjoitusaikaa, ja sen jälkeen kopioit osoiterivin osoitteen, sat linkin tietyyn viestiin, kas tähän tapaan http://www.rautalankapori.fi/2020/05/tunneliin-syoksyva-juna-fingerpori.html?showComment=1590470430524#c4044155746523200209

  Lisäksi uskaltaisin väittää että 99% kirjoittajille jokainen käyttäjä on vain "yhden kerran yksilö" käytti hän sitten nimeä, oli rekisteröitynyt tai anonyymi.

  Eli viestit ovat vain osoitettu hänelle, vain yhden kerran, 99% ei piittä mitä hän on aijemmin kirjoittanut, ei edes mitä samassa viestiketjussa.

  Miskikö? Koska tämä ei ole keskustelupalstalla, täällä ei ole rekisteröintipakkoa, ja lisäksi viestejä ei voi kohdentaa tietyille, eikä edes tarvitse, koska pääasia on että saa kommentoida itse aloitusta, ja sen puutteita, tai kaheua sitä.

  Ja niin kauan kuin ei ole rekisteröintipakkoa, niin kukaan ei voi edes varmuudella tietää kuka on sanonut jotain, saati onko hän sama kuin epäillään kuukausa sitten sanoneen jotain.

  Ja miksi pitäisikään tietää? Tuohon on melkein vainoamista ja stalkkaamista, jos seuraa yhtä (yhdeksi luulemaansa) henkilöä, jollain on jopa ylhäällä dataa jonkun kirjoittelusta, ajoista jne jne...

  Esim neljän aikaan yöllä tänne voi kirjoittaa kuka vain, se ei todista yhtään mitään.

  Suosittelen siis poistamaan koneeltasi stalkkauslistan, ja jätät vaikka kommentit lukematta jos tekee noin pahaa...

  VastaaPoista
 5. Viimeisessä lauseessa olisi enemmän järkeä, jos se olisi muotoa
  Junan syöksymisessä tunneliin penis symboloi junaa ja vagina tunnelia.

  VastaaPoista
 6. Lainaus Garylta:

  "Olisi kiva tietää miksi kaipaat jotain nimierkkiä jota täällä ei ole ikinä nähty?"

  Ei voi ehkä sanoa että KAIPAAMME, mutta ainakin aina ODOTAMME saapumistasi Rautalankaporin kommenttiosioon haudanvakavine faktoinesi, kun ne on aina niin päin helvettiä kuin olla ja taitaa :D

  Kyllä me sinut joka kerta tunnistamme Gh, Unknow, Turummaan Murhat ja Tapot ynnä muu koko joukko sairaita nimimerkkejä ja typerysmäisiä mukaäidinkielentaitoisia nillitysviestejä kirotusvireineen joita olet vuosien varrella keksinyt, älä sitä yhtään epäile, vaikka sinulta epäluuloinen persoonallisuushäiriödiagnoosi löytyykin. Eikä tämä tosiaan ole mikään kuukausien takainen asia, varhaisimmat Gh- nimimerkillä suoritetut nillitykset taitavat olla vuosien takaa, etkä ole äidinkielestä oppinut vieläkään kylliksi Fingerporin vitsien tajuamiseen, vaikka kohta yläasteelle siirrytkin!

  VastaaPoista
 7. Lisäksi uskaltaisin väittää että 99% kirjoittajille jokainen käyttäjä on vain "yhden kerran yksilö" käytti hän sitten nimeä, oli rekisteröitynyt tai anonyymi

  Eli sä oot se 1 prossa, huomaa sä, ei te

  VastaaPoista
 8. Gh alias Gayhomo, ootko kokeillut ranteen aukaisua pituussuunnassa? Se saattaa toimia kohdallasi varmemmin kuin poikittaissuunnassa.

  VastaaPoista
 9. Pysytään aiheessa.

  http://www.rautalankapori.fi/p/ota-yhteytta.html?m=1

  Tuolla voit jakaa stalkkausmateriaalis yms

  VastaaPoista
 10. Gh, olet käsittänyt taas aivan väärin. Niin kuin tavallisestikin.

  Se, että viesteihisi vastataan käyttäen aikoja sitten käyttämääsi nimimerkkiä Gh, ei kerro siitä, että sinua kukaan olisi kiinnostunut sinusta tosielämän henkilönä ja stalkkaisi sinua. Hyvin harva on kiinnostunut edes tietämään kuka olisit. Sen voisit tietysti päätellä jo siitäkin, minkä verran sinulla on ystäviä. Ei yhtään. Eihän tuollaisen kusipään seurassa viihdy kukaan.

  Kyse on siitä, että palstalla riehumisellasi on kiistaton viihdearvo. Milloin vain täällä alkaa älytön vääntö jostain vähäjärkisestä asiasta, aina on Gh paikalla. On hyvin kätevää, että haulla rautalankapori gh löytyy helposti sivukaupalla älyvapaata perseilyäsi.

  Ei se ole edes kovin olennaista oletko itse kaikkien Gh-viestien takana. Olet luonut tänne perseilybrändin. Jos kirjoitat kuin Gh olet Gh.

  Jos olisit fiksumpi, voisit ehkä luoda tuosta jotain. Mutta kun olet täysi typerys, et sinä siihen kykene. Täyshullu yrittää vakuuttaa muut täyspäisyydestään. Eihän tuosta seuraa kuin surkuhupaisaa huumoria.

  Et pääse Gh-nimestä eroon niin kauan kuin täällä pyörit. JA sekin, että intät ettei Gh:ta ole olemassa, vain pitää tuota alter egoasi hengissä. Gh on se, joka väittää, että Gh ei ole olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huvittavaa on myös se, että pitkässä viestissään Gh väittää, että ketään Gh:ta ei ole, eikä kukaan ole esittänyt todisteitä tämän olemassa olosta ja kommentin lopussa hän kertoo siitä kerrasta, kun joku luetteli täällä pitkät litaniat Gh:n kommenteista ja päivämääristä.
   Kunnon neron tapaan Gh haluaa huolehtia kaikista vaihtoehdoista :-D

   Poista
  2. Kerran minäkin osallistuin tuohon perseilybrändäykseen ja kirjoitin Gh:n nimissä palstalle. Täytyy myöntää, että tuli aika homomainen olo siitä.

   Poista
 11. Kyllä jos itseni tappaisin, niim ajaisin kuorma-autolla väkijoukkoon ja kuolisin poliisin luoteihin.

  Tyylillä loppuun asti...

  Volvo FH ja 28 tonnia, tosin sit pitää ottaa törmäysvaroitin pois päältä ettei jarruta itsekseen, ja automaatista valita päälle vaihde nro. 4. Et jaksaa survoo hyvin ihmisten yli, kuitenkin säilyttäen sopivan vauhdin

  VastaaPoista
 12. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 13. Ihan voisi luulla Gayh:lla ja FinnCruiserilla olleen sama suomen kielen opettaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat Gh:n rekisteröityneenä kirjoittamat viestit ovat nyt päivittyneet tuolle FinnCruiser97 -nimimerkille. Jotain se hevonperseen paskakärpänen tuosta nimimerkkien nylkyttämisestä saa. Mitä, en ala arvailemaan.

   Poista
  2. Nyt jo Gh:n poistama nimimerkki FinnCruiser97 mahdollisesti kertoo hänen ikänsä. Joku noin 23 vuotta voisi aivan hyvin sopia täällä riehuvan, henkiseltä tasoltaan murrosikäiseksi jääneen varastotyöntekijän iäksi.

   Poista
 14. Tunneliin syöksyvä muna,alasti selkäsitakana
  ja on liian myöhästä lähteä. Oikea aika ???
  ilmeelle, kuten Heimolla kuvassa. Joku kuuli
  väärin haluamasi asian ekassa kuvassa.

  VastaaPoista
 15. Häh, mikä koulukiusaajafoorumi tää oikeen on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ketäs täällä sitten kiusataan ja kuka kiusaa, kun nimettömät mesovat keskenään anomyymipalstalla?

   Poista
  2. Eikös koulukiusaajafoorumi ole juuri sellainen, jossa anonyymit mesovat keskenään koulukiusaajatasoista paskaa? "öööö nolo homo vedä ranteet auki". Näin koulukiusaajafoorumi tarjoaa koulukiusaajakutsumuksen omaaville henkilöille väylän toteuttaa itseään helposti ja anonyymisti.

   Poista
 16. Niinpä ja eihän Gh:n mielestä ketään Gh:ta ole olemassakaan niin ei siinä ketään olemassaolevaa voida kiusataakaan. Se että Gh itse täällä vinkuu joka asiasta, on taas toinen juttu.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.