Oletteko aikaanne tyytyväinen - Fingerpori rautalangasta 24.6.2020


Kun haastattelija kysyy viestijuoksijoilta ovatko nämä tyytyväisiä aikaansa, tarkoittaa kysyjä tietenkin juuri juostua aikaa 38,82 sekuntia. Juoksija ymmärtää kysymyksen kuitenkin toisella tavalla ja luulee haastattelijan tarkoittavan nykyaikaa ja maailman tilaa. Niinpä juoksija kertoo mikä nykyajassa on hänen mielestään vikana.

17 kommenttia:

 1. Sen voisi rautalankaselitykseen lisätä, että aika 38,82 on parempi kuin Suomen ennätys, joten juoksijoilla olisi kaikki syy olla tyytyväinen siihen.

  VastaaPoista
 2. Juoksija on kilttimies jota surettaa kun hän ei saa itselle3n aikuinen autisti rasvaa karvaa kaunis vaimo ääliö letku imu pipetti aikuinen karvaa rasvaa karvaa kaunis vaimo imu pipetti aikuinen karvaa rasvaa karvaa kaunis vaimo häpy hänen kukko.

  VastaaPoista
 3. Jaaha, Gay laittanut vodkaa aamukahvin sekaan, vai unohtuiko vaan lääkkeet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tainnut ottaa vodkaa sekä lääkkeitä.

   Poista
  2. Kyrvällä on tehty kuninkaita ja suuria kansan keisareita.

   Poista
  3. 12.00, ei kuitenkaan ilman vallikujan apua.

   Poista
 4. Poista tämä selitys, tai ilmiannan vihapuheita Blogherille taas kerran ja kohta on mainostulot 0€ kuukaudessa24. kesäkuuta 2020 klo 17.26

  Oikea muoto olisi tietysti "aikaasi" koska tuo "aikaanne" on monikko muodossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh 17.26 on yhtä typerä ja pihalla kuin tavallisestikin. Viestijuoksujoukkueessa on neljä juoksijaa, joten monikkomuoto heidän tuloksestaan on oikein. Kyse kun ei ole yksitäisen urheilijan, vaan joukkueen ajasta.

   Poista
  2. Taas stalkkeri kellonaikojen kimpussa.

   Kerro uteliaalle että montako kuvaa stalkkausarkisto löytyy? Kenties joku söpö blondi?

   Poista
  3. Ainakin yhden FinnCruiser97:n kuva siltä varalta että joku hintti yrittää lähestyä...

   Poista
  4. 17.26, miksi ihmeessä pyydät poistamaan oman selityksesi ihan nimimerkissä? Tietysti se olisi hyvä poistaa, koska sen väärin ja typerä, mutta eikö olisi ollut helpompaa jättää se kokonaan kirjoittamatta?

   Poista
  5. Jospa jättäisit nimimerkit rauhaan, jos ne noin ahistaa

   Poista
  6. Meinaatko ihan tosissaan että joku rekisteröitysi tyyliin bloggerin risteilypalstalle lempinimellä ja omalla kuvalla tajuammatta että ne päivittyy kaikkiin bloggerin palstoihin, mulaanlukien tää?

   Tai että autocomplete antaisi "vahongissa" oikean nimen muodossa sukunimi etunimi, ja se menisi jopa esikatselusta läpi kirjoittajan huomaamatta....

   Luulet väärin :/

   Poista
  7. gh, jos on oikein typerä, niin noinkin voi käydä. Paras todiste siitä on se, että eräs henkilö käy täällä jatkuvasti vakuuttamassa, että ei se voinut olla oikea nimi. Mitä enemmän vakuutat tuota, sitä varmempia olemme asiasta, gary.

   Poista
  8. Auttaakaa, epäilen että 13v poikani on HOMO. T: YH isä 32v25. kesäkuuta 2020 klo 12.35

   Totta, kuvakin suoraan youtuben Pilanpäitenin videosta xD

   Poista
 5. Sikäli kuin suomalaisittain toisinaan teititellään, monikko on soveliasta siinä yhteydessä. Sitä et tunnu rantahurri-GayHoo ymmärtävän. Eikö koulussasi opeteltu suomea?

  VastaaPoista
 6. PeMi wrote on 14/06/2020 at 12:52:
  Yleisurheilukentän laidalla haastattelu. " Joukkueenne voitti juuri ylivoimaisesti 4x100 m viestijuoksun veteraanien MM-kisoissa. Ette ole kuitenkaan tyytyväisiä aikaanne"? Seuraava ruutu: " Emme todella, kyllä 1970-luvulla kaikki oli paremmin. Kekkonen oli presidenttinä , kaupoissa ei ollut itsepalvelua...

  Aika hyvin sovellettu

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.