Paistovalmis kauris - Fingerpori rautalangasta 15.6.2020


Heimon tutkimusryhmä on kehittänyt kaurapohjaisen lihankorvikkeen, jonka nimeksi tulee härkäpavuista tehtyä Härkistä mukaillen Kauris. Tämä saa kuitenkin vegaanikuluttajat hämmentymään, sillä Kauriksen voi herkästi luulla olevan tehty kauriin lihasta. Kauris on pienikokoinen hirvieläin.

9 kommenttia:

 1. Vegaanit saavat valtavasti aiheetonta kritiikkiä osakseen, joten on ilahduttavaa nähdä veganismista hyvässä hengessä heitettyjä vitsejä. Propsit Jarlalle ja stripin ideoijalle!

  Kasviproteiineja voivat toki sekasyöjätkin käyttää. Hail seitan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuvan vegaani on kyllä ihan loistava! Just tollasia agressiivisia pellejä on mullakin tullut vastaan.

   Poista
 2. Joskus kuulee näitä kun vaatii gluteenitonta eikä voi syödä lihaa, muttei myöskään tykkää kalasta eikä perusta salaatista. Toki jokaisen oma asia mutta kannattaako sinne ravintolaan sitten edes mennä jos syömisestä tekee noinkin vaikeaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten on niitä, jotka kivenkovaan vaativat laktoositonta ja kun sitä on kovalla vaivalla hankittu, niin käykin ilmi, että normaali vähälaktoosinen olisi käynyt ihan hyvin. Eivät edes itse tiedä oman ongelmansa tasoa, mutta viis siitä, kun se kaikki turha vaiva kaatuu jonkun toisen niskaan.

   Poista
  2. Eräs ruokavaliostaan "tarkka" tilasi grilliltä makkaraperunat kaikilla mausteilla ja majoneesilla. Juomaksi halusi rasvatonta maitoa. Ei ollut kuin kevyttä. Ei käynyt, on liian rasvaista. Otti sitten cokiksen :D

   Poista
 3. Cocacolassa ei ainakaan ole rasvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta sadassa grammassa kokista on 42 kcal.
   Samassa määrässä kevytmaitoa on vain 39 kcal.

   Poista
 4. Saako vegaani niellä?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.