Edullinen rännipaketti - Fingerpori rautalangasta 12.11.2020

 

Päivän stripissä nähdään kaksi edullista rännipakettia. Toisessa tapauksessa mies on saanut rautakaupasta taloonsa rännit edullisesti. Sam Makkonen puolestaan on hakenut Alkosta juomia, joilla saa aikaan edullisen "rännin" eli ryyppyputken.

9 kommenttia:

 1. Reaalimaailmassa ALKO ja edullinen harvemmin mahtuvat samaan lauseeseen mutta fingerporin maailmanjärjestys on muutenkin poikkeava.

  VastaaPoista
 2. Esim. tämä on edullinen: https://www.alko.fi/tuotteet/468297/Overseas-Origin-Shiraz-2018-muovipullo/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hintaa 6€ ja prosentteja vain 14? Eihän toi pääse edes lähelle Alkon perustarjonnan hinta/alkoholisuhteen kärkituotteita kuten esim. Gambina. Huomaa että kyseessähän oli nimenomaan edullisen _RÄNNIN_ saavuttaminen. Maku- tai muut laatuasiat eivät vaikuta siihen. Ja Baltiasta tuotuna rännikännin saa aina kertaluokkaa edullisemmin. ALKO tosiaan harvemmin on edullisimmasta päästä.

   Poista
  2. Eikö? Hinta kolme viidesosaa ja prosentteja kaksi kolmasosaa. Vertaa vaikka kellotauluun niin edellinen 36 minuuttia vastaan jälkimmäinen 40 minuuttia alkoholin osuutta vastaan.

   Poista
  3. Hyvä herra Nimetön 13.11. klo 17.18
   Linkittämäni viini on punaviiniä, jota sopii nauttia esim. tiettyjen ruokien kanssa, kun taas Gambina on jotain aivan muuta, lähinnä cocktail, sekoitus vermuttia ja giniä. Niitä ei sovi verrata keskenään sen enempää kuin vodkaa tai olutta. Noin halpaa 14-prosenttista punaviiniä ei Alkosta normaalisti löydy. Kyseessä lieneekin poistoerä.

   Poista
 3. Kysymys kuuluu: koska olen trollannut kun "listoilla" olen, vaikka pyrkimys on ollut aina viihdyttää muita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvoisa routaraja,
   Pahoittelemme tätä virhettä. Kuten totesitte, olette yhteisön parasta a-luokkaa eikä trollifiltterin ole tarkoitus ulottua routaiseen rajaanne.

   Poista
 4. Korjaa klo 14:00 mennessä tai tartutan sulle koronaviruksen14. marraskuuta 2020 klo 8.42

  Parempi ois jos kassis ois vaiks Vikinglinen logo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis rehellisempi kyllä vaan tämä toimii niin, että molemmat "puhuu niin totta kuin osaa" eli yrittävät todistaa ostostensa edullisuutta. Oikeasti kumpikin on väärässä kaupassa. Alko vs VikingL ja toinen F-Rauta vs vahinkovarasto.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.