Hinausapu - Fingerpori rautalangasta 27.11.2020

 

Päivän stripissä mies on soittanut hinausauton paikalle, mutta yllättäen hänellä ei olekaan auto epäkunnossa, vaan hän haluaa maksaa siitä että häntä hinataan ympäri Suomea. Vitsi perustuu lottovoittajan turhamaiseen rahankäyttöön ja toisaalta monien miesten mieltymykseen isoihin koneisiin, jotka lottovoittajan hinauksessa yhdistyvät. Lisäksi hinausauton kuljettajan kokema vitutus kuvastaa suomalaiseen mielenmaisemaan sopivaa kateutta lottovoitolla rikastunutta asiakasta kohtaan.

Jos et ole lottovoittaja, Rautalankapori suosittelee harkitsemaan rahankäyttämistä tarkkaan. Jos taas haluat hyödyntää tämänpäiväisen Black fridayn alennuksia, suosittelemme silti välttämään turhan krääsän ostamista. Jos sen sijaan tarvitset laatutavaraa, voit käydä katsomassa Iittalan verkkokaupan, josta saa koodilla ETU25 normaalihintaiset tuotteet 25 % alennuksella. Tämä on mainos.

23 kommenttia:

 1. Selitys kattaa ensimmäiset kaksi ruutua, mutta entäs kolmas? Huomaa kuljettajan harmistunut ilme ja ajatuskupla, jotka vaatii selityksen. Nyt selitys jäi puolitiehen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Tämä on mainos".Sanottiin kuvauksessa.

   Poista
 2. Hauska f-pori. Mutta, sen sijaan että kuskia v*tuttaa, niin luulisi olevan onnellinen kun sai aikas hyvän keikan josta voinee laskuttaa mitä vain.

  VastaaPoista
 3. Mikä tässä tilanteessa hinausauton kuljettajaa kismittää? Hänhän pääsee tekemään työtään ihan asianmukaisesti maksua vastaan. Kolmannessa ruudussa ei ole järkeä.

  VastaaPoista
 4. Minusta vitutuksen kuvaus tuolla kolmannen ruudun ajatuskuplalla on vertaansa vailla kaikessa yksinkertaisuudessaan :D

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Asiaka pyytää "Hinaat minua ympäri suomen". Kyrpiintynyt kuski olisi voinut pyynnön mukaisesti laittaa lottovoittajan kirjaimellisesti hinaukseen hinauskoukun nokasta ja auton lavetille. Nyt en löydä tästä muuta huvittavaa, kuin hyvin piirretyn satiaisen.

  VastaaPoista
 7. Tilanne on aivan tuttu Hämeenlinnan torilta 60-luvun lopulta kun äkisti rikastunut artisti laittoi taksit kiertämään toria kun itse kaverinsa kanssa istuivat etummaisessa autossa. Muutama vuosi myöhemmin hänen kuuluisa talo Hattulassa meni pakkohuutokauppaan.

  VastaaPoista
 8. No nyt on Tohtori Krabolan mainostulot kohdallaan.

  VastaaPoista
 9. Minun mielestä viimeisen ruudun ajatuskuplan sisällä oleva merkki näyttää naisen sukupuolielimeltä. Luulen vitsin olevan siinä, että hinausautonkuljettaja luulee lottovoittajan haluavan hänen homoilevan kanssaan eri puolilla suomea ja tämä ei ole kuskille mieleen. Homojahan haukutaan usein hinaajiksi, joten varmaan homoseksiä voidaan kutsua hinailuksi.

  VastaaPoista
 10. Ei hyvää päivää eikö kukaan huomaa tyypillistä suhtautumista naapurin menestykseen. Naapuri tässä tapauksessa on asiakas niin tottahan se kiukuttaa kun asiakas on lottovoittaja, jota pitää palvella. Kiukkua taasen kuvaa hyvin leppäkerttu, joka on kätkenyt peitinsiipien alle taitonsa lentää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hyvä pointti ja selitykseen on tehty lisäys.

   Poista
 11. Kerro tai lähetän sulle PERNATUTON sähköitellalla lauantaina 10:0027. marraskuuta 2020 klo 18.59

  MIETI taas miks ihmiset tulee tänne... Just sen ajatuskuplassa olevan kohdunkaulan vuoksi, johon et ottanut lainkaan kantaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. GH, milloin sinä oikein vihdoin ja viimein aiot tarkistaa mitä tuo sana tarkoittaa?
   Se ei tarkoita sitä mitä sinä selvästikin kuvittelet sen tarkoittavan.

   Poista
 12. Noooo en tiijjä mut mun mielestä hinuria hatuttaa, koska lottovoittajalla ei ollutkaan todellista hätää autonsa kanssa.

  VastaaPoista
 13. Julkaise tämä tai jätän aamupuuron syömättä28. marraskuuta 2020 klo 1.01

  Tai sitten hinuria harmittaa, kun joutuu ajamaan ja hanttimies istuu toimettomana vieressä.

  VastaaPoista
 14. Mulla on välillä vaikee ymmärtää näitä Jarlan pilakuvia. Mikähän tänään nyt oli vitsi? Myös se Donald-juttu meni ohi.

  VastaaPoista
 15. Hinuri on ekassa kuvassa iloinen kun olettaa, että toisella on hätä ja harmitus. Mutta kun toisella onkin käynyt flaksi, niin johan ottaa päähän. "Niin suomalainen tapa reagoida toisen epäonneen ja onneen".

  VastaaPoista
 16. Tuo hinausapu tarjoaa vasrmaan mainoksessaan hinauspalvelua "ympäri suomen" niin kuin tuollaiset yleensä tekee. Joten kun mies voittaa lotossa niin hän päättää laittaa elämän ranttaliksi ja päättää ostaa heidän mainostamaa palvelua, eli pyytää hinaamaan ympäri suomen. Viimeisessä ruudussa hinausyrittäjää vituttaa että tulikin laitettua tuollainen mainos. Strippi toimisi paremmin jos toi mainos myös näkyisi ensimmäisessä ruudussa.

  VastaaPoista
 17. Mä olisin lähtenyt Vellun pitopalvelu -linjalle tulkintani kanssa.

  VastaaPoista
 18. No kolmannen kuvan pointtihan on että kuski tietää tekevänsä kunnon tilin jollaista ei tavallisella "lähimmälle korjaamolle"-keikalla tehdä. Suunnuuttilee mielessään mihin rahansa käyttää.

  VastaaPoista
 19. Kerro tai ilmiannan sut Jukka Äs Lahden murhasta29. marraskuuta 2020 klo 14.35

  Missä viipyy selitys tuohon ajatuskuolassa olevaan kohdunkaulaan? Se on juuri se asia mitä moni pohtii

  VastaaPoista
 20. Erikoista tuossa on
  "hinaus-
  apu"
  -tekstin katoaminen hinausauton kopista ensimmäisen ja kolmannen ruudun välissä.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.