Mars-kulkija - Fingerpori rautalangasta 26.11.2020

 

Heimo on laatinut tiedotteen heinäkuussa 2020 kohti Marsia laukaistun Perseverance-kulkijan sisältämästä suomalaisteknologiasta. Hänellä on kuitenkin mennyt kulkijan nimi väärin verbimuotoon Persevere, minkä vuoksi lehtiotsikosta tulee harhaanjohtava. Sen perusteella voisi virheellisesti luulla, että peräaukon verenvuoto sisältäisi suomalaista teknologiaa.

11 kommenttia:

 1. Tämä strippi on veri good.

  VastaaPoista
 2. Rautalangoittaja... Perse voi olla verellä / veressä myös liiallisen kulutuksen / hankauksen takia, vrt. asfaltti-ihottuma / liika istuminen. Peräaukko on mielestäni tässä selityksessä tarpeeton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on totta. Perseessä voi esiintyä verta myös peräaukon ulkopuolella. Useimmiten veri kuitenkin on peräisin peräaukon seudulta, minkä vuoksi selitys viittaa erityisesti anukseen.

   Poista
  2. Itse otin tuon ilmaisun eräänlaisena sanontana, joka olisi merkitykseltään vastaava kuin "hampaat irvessä".

   Poista
 3. Julkaise tai tartutan sulle Koronaviruksen huomenna ja järkään potkut sulle sairaalasta26. marraskuuta 2020 klo 10.39

  Missäs tän päivän klassikko, etkös sä Tohtori Krabola ookkaan niin rahan perään että haluaisit lisää käviöitä? Kai se littala jonkun sentin päivässä sulle tuo?

  https://www.ts.fi/static/component/comic/default_1573_2.jpg

  Tässä viellä linkki klassikkoon...

  Jopas alkaa ote lipsumaan, enne teit kaikkesi että tänne tuli paljon porukkaa, unohtamatta sun legendaarista "yksinpuhelua yöllä" josta toki on kuvakaappaus tallella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs moderoinnille tapahtu?

   Poista
  2. Sieltähän se klassikko tuli.
   Uhkaukseenne viitaten pahoittelemme mitä nöyrimmin, että koko Rautalankaporin toimitus on jo immuuni Covid-19 -virukselle (lukuun ottamatta Kiinan kirjeenvaihtajaa), eikä tartuttaminen tästä syystä ole mahdollista.

   Poista
 4. No kömpihän se sieltä esille pitkästä aikaa. Mutta sitten takerrutaan vaan johonkin mielikuvituksettomaan klassikosta jauhamiseen eikä esimerkiksi sanojen taivutuksiin. No kai tähän on sitten tyytyminen.

  VastaaPoista
 5. Kun näin meitä kävijöitä justiin tulee enemmän kun käymme katsomassa vartin välein - "...joko - no ei ihan vielä..."

  VastaaPoista
 6. Ohhoh... Hallin (halti) mainos ✍�� tätä menoo menee koht Tohtorin tutkinto hukkaan kun saat kaik rahat täätl

  VastaaPoista
 7. Persevere on myös eräs web-sovellusten tekemiseen käytetty framework eli sovelluskehys. Ja melkein voisin ottaa tuon seuraavassa startupissani käyttöön, jolloin perustajien ei tarvitse tehdä hommiaan niin sanotusti "sweat equitylla" vaan ihan rehellisellä perseverellä.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.