Kivenheiton päässä - Fingerpori rautalangasta 16.11.2020

 

Kun J. Suoro myy asuntoa, mainitsee hän asunnon sijaitsevan kivenheiton päässä päiväkodista. Kivenheitolla tarkoitetaan yleensä hyvin lyhyttä välimatkaa, vaikka kiveä ei varsinaisesti olisikaan mahdollista heittää kyseistä väliä. Tässä tapauksessa Suoro on kuitenkin todennut asian konkreettisesti, sillä hän on heittänyt myytävän asunnon pihalta kivellä päiväkodin ikkunan rikki.

7 kommenttia:

 1. Eikös Suoro kuvassa itse ole myytävän asunnon pihalla, ja hän on heittänyt kiven päiväkodin ikkunaan? Rikkoontuneessa ikkunassa näkyvät lapsi ja stereotyyppisen päiväkodintädin näköinen henkilö viittaisivat tähän.

  Hyvä strippi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos huomiosta" Asia on juuri näin ja tekstiä täsmennetty tähän muotoon.

   Poista
 2. Kivi näyttäisi kuitenkin makaavan ikkunan, jopa aidan _ulkopuolella_ kuten myös lasinsirut. CSI tyylisellä tarkalla tapahtumaketjun rekonstruktiolla tulen siihen lopputulokseen että kivi on heitetty päiväkodin sisältä. Näinollen strippi implikoikin että myytävä asunto ei olekaan hyvällä paikalla vaan se on ehkä ilkeämielisten päiväkotikakaroiden jatkuvan ilkivallan kohteena. Päiväkotitätikin päivittelee että miksi (nyt taas) terrorisoivat naapuria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätelmäsi taitaa olla oikea, vaikka Suoro on kyllä niin ketku, että on hyvinkin voinut lavastaa tilanteen lapsen syyksi. Pihalla pitäisi olla Suoron jalanjäljet, että asia varmistuisi.

   Poista
  2. Pihalla on vieläkin useita kiviä. Suoro on ottanut pihalta niistä yhden ja heittänyt sen sisään. Juuri tuon kaltainen toiminta sopii Suoron henkilökuvaan, joten spekuloinnille päiväkotilasten kelvottomuudesta ei ole perusteita.

   Poista
  3. Särkyneen ikkunan verran en lasin siruja ulkona näe ja yksi iso kivi ulkona kertoo vain pihalla olevan kiviä ja niistä yksi on nyt päiväkodin sisällä lasin sirpaleiden kera.

   Poista
 3. Yhtä hyvin Suoro voi kääntää lasten kivenheiton eduksi myynti-ilmoituksessa, niinkuin tähän mennessä on ennenkin niin tehnyt.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.