Heimon WC-hätä - Fingerpori rautalangasta 8.2.2021

Päivän strippi perustuu tilannekomiikkaan. Siinä Heimo kiiruhtaa opasteiden perässä vessaan, mutta ollessaan vihdoin lähellä helpostusta, osoittautuu että WC:n ovi avautuu vain puolalaisilla 25 zlotyn kolikoilla, joten Heimo ei pääse sisään. Todellisuudessa 25 zlotyn kolikkoa ei ole puolassakaan käytössä, ja stripissä esiintyvä 75 zlotyn hinta WC:n käytöstä olisi huomattavan kallis, sillä päivän kurssilla hinta olisi 16-17 euroa.

8 kommenttia:

 1. Mielestäni tässä on tarkoitus nauraa sille, kuinka nykyisissä kauppakeskuksissa WC:t kätketään jonnekin kellarikerroksen sokkelon taakse, jonne pitää hädän sattuessa tosissaan juosta ja kun perille löytää, niin ovi aukeaakin jollakin satunnaisella kolikolla, jota ei tietenkään ole silloin taskussa, koska kukaan ei käytä nykyään käteistä vaan maksaa kaiken kortilla ja mobiililla.

  VastaaPoista
 2. Korjaa strippi tai lavastan8. helmikuuta 2021 klo 11.23

  Tainut käydä pieni vahinko.

  Idea oli tietty että hinta on 3*25 grozny joka olisi euroissa 0,178571428571428€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puolan zloty on kokenut useampia inkarnaatioita, ja ennen vuotta 1994 Puolassa käytettiin jopa sadan zlotyn kolikoita. Rautalankapori on toki oikeassa siinä, ettei 25 zlotyn kolikoita ole koskaan ollut olemassa - lähimmäs pääsevät semi-stanislasdor eli 27 zlotyn kultakolikko vuosilta 1794-1795 sekä 20 zlotyn kupari-nikkelikolikko 1970/80-lukujen taitteesta. Jos toiletti siis sattuisi olemaan perua Varsovan liiton kunnian päiviltä, olisi istunnon hinta zlotyissakin ilmaistuna lähinnä nimellinen.

   Poista
  2. Mutta 25 groznyn kolikko on käytössä ja melkeen 20c wc maksu on jo sitä luokkaa et saattaa vahingossa mennä "toimitus" lattialle pöntön sijasta

   Poista
 3. Korkeasti koulutettu päihderiippuvainen apinakin keksisi hauskemman ja toimivamman sarjakuvastripin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kommenttipalstalla vaikuttaa riehuvan juurikin päihderiippuvaisen apinan henkisellä tasolla olevia, eivätkä heidän juttunsa ole edes lähelle yhtä hauskoja ja toimivia kuin tämänkäänkertainen Jarlan strippi.

   Poista
  2. Tämä strippi vaatinee toimiakseen 3x25 Puolan zlotyn kolikkoa.

   Poista
  3. Eivät keksi, koska ne on jo töissä Lähitapiolassa kolareita tutkimassa tai poliisissa eikä työajalla saa ajatella mitään (muuta).

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.