Hakkuuaukko - Fingerpori rautalangasta 23.7.2021

.


Metsänsuojelijat tarkoittavat hakkuuaukolla aluetta, josta on kaadettu kaikki puut. Rivo-Riitta puolestaan tarkoittaa hakkuuaukolla alapäätään. Strippi 4425.

8 kommenttia:

 1. Voisitko vielä vääntää rautalangasta mihin perustuu tuo tulkinta että Riitta tarkottaisi hakkuuaukolla emätintä? Ainakaan stripissä ei mikään viittaa siihen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se viittaa, että sanojana on Rivo-Riitta.
   Jos henkilöllä on tietty pakkomielteinen tapa, jota on esitelty liki 15 vuotta, niin normaalilla älyllä varustettu ihminen alkaa jo huomata kaavan.

   Ja tämäkin on kerrottu sinulle kymmeniä kertoja, gh. Mutta mikään ei viittaa siihen, että jonain päivänä sinä tajuaisit mistä on kysymys.

   Poista
 2. Wikipediasta:

  Rivo-Riitta, päähenkilöiden kantapaikan Kahvila Aromin rääväsuinen tarjoilija, joka heittää kaksimielisen kommentin asiaan kuin asiaan.

  Rivo-Riitan hahmoa ei tarvinne olla joka kerta selittämässä, sillä vitsi aukeaa kyllä myös sellaiselle joka ei Fingerporin hahmoja tunne, jos vain ymmärtää kaksimielisiä vitsejä.

  VastaaPoista
 3. Metsänsuojeluohjelmaan tutustuvat eivät nimenomaan halua nähdä hakkuuaukkoja. Heidän tyrmistyksensä johtunee siitä.

  VastaaPoista
 4. Saisiko edes YHDEN linkin muuaalle jossa emättimestä puhutaan nimellä hakkuuaukko...

  Ei taida onnistua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, ihan vielä. Katsotaan 12 vuoden kuluttua niin Jarla on luonut Rivo-Riitan kautta kaikille sanoille alatyylisen merkityksen niin, että nykyisen sanakirjan merkitys on enempi sivuhuomautus tyyliin:"metsätalouteen liittyvä alue, jolta kaikki puut on kaadettu (vanh.).

   Poista
  2. Sen tollo :( Etkö tajua, että Rivo Ritta osaa kääntää asian kuin asian koskemaan sitä, se on sen tavaramerkki ja kyllä se kelpaa vitsin aiheeksi. Rivo Riitta vitsit ovat tähän asti kaikki olleet toimivia!

   Poista
  3. gh, pointtihan näissä Rivo-Riitta vitseissä onkin juuri se, että hän vääntää kaiken - ihan kaiken - törkeilyksi, vaikka sillä ei oikeasti olisi mitään törkeitä merkityksiä.
   Jos hakkuuaukko tosiaan olisi törkeä jo ennestään, niin ei tässä olisi mitään yllättävyyttä eikä näin ollen myöskään vitsiä.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.