Vesa-Matti Koiria - Fingerpori rautalangasta 10.7.2021

 

Päivän Fingerporissa on Vesa-Matti koiria laulamassa Vesa-Matti Loiria. Samalla Loirin kappale Hyvää puuta on muuttunut koirille sopivaksi versioksi Hyvää luuta. Myös taustalla näkyvän koiran tokaisema Saiskos pluvan on Vesa-Matti Loirin kappale. Strippi 4415.

8 kommenttia:

 1. Jos oikeanpuoleisin koira tekee jonkinlaisen voltin (ks. sen jäljessä oleva mahdollisesti liikerataa kuvaava viiva), se voisi vielä lisäksi viitata Vesku Loirin erityiskykyyn kaatua erittäin taitavasti. Tätä hän käytti usein sketseissä jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mainitaan vielä poikkihuilu niin siinä koko repertuaari.

   Poista
  2. ööö...ei se kuvaa liikerataa, vaan pierua ;)

   Poista
  3. Anonyymi 11.heinäkuuta 2021 klo 12.32. Ei muuten takuulla kuvaa. Noilla kahdella asialla on sarjakuvissa omat vakiintuneet symbolinsa ja tuo on ihan ilmiselvä voltti. Myös äänitehosteen puuttuminen todistaa sen puolesta.

   Näyttävät kaatumiset myös kuuluvat yhtenä tunnetuimmista osista Loirin uraan. Toisin kuin tuo ehdotuksesi, josta en Loirilta muista ainuttakaan esimerkkiä.

   Poista
  4. Joo, ei pierun kanssa mitään tekemistä tuolla kierrekuviolla. Pieru olisi pilvimäinen muodostelma, joka tulee vauhtiviivoilla takapäästä. Tömä kuvio on kierremäinen vauhtiviiva, joka kuvaa voltttia.

   Poista
 2. Jarlalla on aiemminkin taso laskenut kesällä, mutta nyt täytyy sanoa, että tämä kuukausi on tähän mennessä ollut todennäköisesti huonoin ikinä.
  Mahtaakohan Jarla piirtää strippejä varastoon, jotta voisi rentoutua kesällä muutamaksi viikoksi. Mutta liukuhihnatyössä ei sitten tiedosta kuinka surkeita nämä ovat. Voisi luulla, että sitten syksyllä hävettää, mutta kun hän tuntuu tekevän näin joka vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin jää miettimään jälkikäteen. Eikä ole syytäkään. Aina niitä huonoja on joukossa, mutta on hyviäkin.

   Poista
 3. Eikä sovi unohtaa huilua (luu sekin?)

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.