Koirien spa - Fingerpori rautalangasta 30.3.2022

 

Kun Heimon matkan varrelle sattuu Koirien spa, luulisi sen tarkoittavan koirien kylpylää. Kun Heimo kuitenkin katsoo ovesta sisään, osoittautuu että kyseessä onkin koirille tarkoitettu Belgian Span formularata. Stripin rataosuus mukailee Span radan legendaarista Eau Rouge -mutkayhdistelmää. Strippi 4625.

7 kommenttia:

 1. Se on ollut jo pitkään selvillä, että Rautalangoittaja on hyvä hoksaamaan ja tietää paljon, mutta että tähän tuli yksinkertaisen radan nimen kertomisen lisäksi vielä tarkkoja tietoja radan topografiastakin. Vaikuttavaa.
  ( Kai topografia on oikea sana tässä yhteydessä...? )

  VastaaPoista
 2. Olisin olettanut, että toisessa ruudussa olisi ollut koirien kylpylä, mutta muuten ihan nokkela strippi.

  VastaaPoista
 3. Olisin olettanut, että kyseessä olisi ollut koirien kylpylä, mutta muuten taas yksi vekkuli koira-aiheinen strippi ja tämän Top-5:ia Ministeri toimittajien käytettävissä, Asko oikeudessa, Esa Ollikainen ja Ei saa kierrellä omine nokkineen-strippien ohella.

  VastaaPoista
 4. Vihdoinkin perinteistä Fingerporia, jossa enemmän kuin yksi vitsi.

  Tässähän oli tiistaisen tapaan kaksi vitsiä, koska jo pelkkä koirien kylpylä on täysin absurdi ajatus, mutta tässä tehtiin "mahdottomasta asiasta" vieläkin mahdottomampi.

  Lisää samankaltaisia vaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirien kylpylä saattoi olla absurdia vielä jokunen vuosikymmen sitten, mutta on nykyään ihan normibisnes. Jos ei olisi, niin mitä itua tässä stripin alkuasetelmassa olisi? Ei enempää kuin kultakalojen ompeluseurassa.
   ( Juu, tiedän, ainakin kaksi merkitystä tuollekin. )

   Poista
 5. Span radalla Eau Rouge -mutka ajetaan ylämäkeen.

  VastaaPoista
 6. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin mutkayhdistelmä on Eau Rouge - Raidillon. Pieni pätkä alusta on jäänne jo purettua Eau Rougea, ja ylämäestä alkaa Raidillon.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.