Pese kädet - Fingerpori rautalangasta 2.3.2022

 

Kun Allan kohtaa urinaalin, jonka yhteydessä pyydetään pesemään kädet, luulee Allan virheellisesti, että käsien pesu urinaalissa olisi vaihtoehtoinen tapa virtsata. Todellisuudessa Allanin olisi kuulunut ensin virtsata normaalisti urinaaliin ja sitten pestä kädet lavuaarissa. Strippi 4602.

2 kommenttia:

  1. Ei stripistä käy mitenkään ilmi, että kukaan olisi pessyt käsiään urinaalissa. Strippi toimii sitä paitsi aivan yhtä hyvin niin, että Allan on pessyt kätensä normaaliin tapaan, lavuaarissa.

    Rautalangoittajan käyttämä nimitys käsienpesualtaasta on muuten lähtöisin ranskan lavoir -sanasta, joka äännetään suunnilleen samoin kuin suomenkieleen lainattu sana, lavuaar.

    VastaaPoista
  2. Rupesi mietityttämään tuosta ensimmäisestä kuvasta, että näkyvätkö siinä Allanin molemmat silmät, vai onko alempi piste silmä ja ylempi kulmakarva? Periaatteessa olisi vielä mahdollista, että silmä olisikin tuo ylempi piste ja alempi olisi silmäpussi. Tuota on tosin hiukan hankalampi hahmottaa, mutta kun se onnistuu, niin Allan näyttää aika krapulaiselta.

    Kyllä ne varmaan ovat molemmat silmiä.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.