Viihtyisä kaksio paraatipaikalla - Fingerpori rautalangasta 14.3.2022

 

Kun J. Suoro kertoo viihtyisän kaksion olevan paraatipaikalla, luulisi tämän kuvainnollisesti tarkoittavan asunnon sijaitsevan loistavalla sijainnilla. Osoittautuu kuitenkin, että kaksi on kirjaimellisesti paraatipaikalla, sillä asunnon viihtyisyyttä häiritsee huomattavasti aivan ikkunan edessä kulkeva meluisa sotilasparaati. Strippi 4612.

4 kommenttia:

 1. Eihän tässä ole järjen hiventä. Ei se paraati siinä nyt joka päivä kulje ja tuppaavat nuo paraatit keskustoissa menemään eli asunnon sijainti on siis hyvä. Kerrankin Suoro siis markkinoi ihan todellisin perustein! Siitähän se paraatipaikka ilmauskin tulee, että paraatit keskustoissa kulkevat.

  VastaaPoista
 2. Paraatipaikka tarkoittaa juuri niin keskeistä paikkaa pääkadun tai keskustorin vieressä, että siellä järjestetään esimerkiksi sotilasparaateja, kaiken muun meluisan ja vilkkaan toiminnan lisäksi. Joten Suoro ei tällä kertaa poikkeuksellisesti huijaakaan asiakkaitaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo kovin viihtyisältä vaikuta. Seinissä halkeamia ynnä muuta. Ja tuntien Suoron historian, niin en ihmettelisi, vaikka nuo olisivat vihamielisiä miehitysjoukkoja, jotka parhaillaan esittelevät asevoimaansa kansalle paraatin muodossa, jotta nämä ymmmärtäisivät jättää kapina-aikeet sikseen.

   Poista
 3. Luulin ensin, että kyseessä ei ole ikkuna vaan seinässä on reikä, joka on paikattu kuvalla paraatista, mutta kyllähän tuo enemmän ikkunalta näyttää.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.