Pyyhkeiden antaminen - Fingerpori rautalangasta 1.7.2022

 

Kun Heimo pyytää vaimoa antamaan pyyhkeitä, hän tarvitsee kuivausvälineen suihkun jälkeen. Vaimo ymmärtää asian kuitenkin väärin, sillä pyyhkeiden antaminen tarkoittaa myös haukkumista tai negatiivisen palautteen antamista. Niinpä vaimo alkaakin haukkua Heimoa. Strippi 4691.

3 kommenttia:

 1. Avainsana on "haluaisitko". Näin ollen Irma toteuttaa omaa unelmaansa eikä Heimon tarvetta, jota Heimo ajatteli ja johon hänen olisi tullut vedota.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan erikoinen sanavalinta. Yleensä tuollaisessa tilanteessa sanotaan "voisitko". Tai sitten "Anna minulle pyyhe.", koska kuitenkin tarvitaan vain yksi pyyhe. Mutta ihan hyvä vitsi tuo silti on, jos ei takerru tuollaiseen, sillä viimeisen kuvan totetutus pelastaa. Jos Irma olisi kolmannessa näytetty haukkumassa Heimoa, niin se ei olisi toiminut. Loppukuvan kruunaa Heimon harmistunut ilme ja tuopille meno. Moni olisi erehtynyt laittamaan siihen alakuloisen tai jopa surullisen ilmeen, mahdollisesti kadulla Allanille selitellessä.

   Poista
  2. Sen takia viitsin kommentoida kun on hyvä. Yleensä tuossa tilanteessa tarvitsen kolme pyyhettä. Ensimmäisen heitän lattialle lähelle kuivauspaikkaa ja kuivailen jalat ennen siirtymistä takkahuoneeseen. Toisella kuivaan naaman ja vähän hiuksia. Kolmannella kuivailen ylt'ympäri ja päätteeksi kääriydyn siihen - kolmanteen, varsinaiseen kylpypyyhkeeseen.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.