Bermudashortsit - Fingerpori rautalangasta 31.8.2022

 

Päivän stripissä sekoittuvat bermudashortsit ja myyttinen bermudan kolmio. Allan on hankkinut itselleen bermudashortsit, jotka tarkoittavat hieman polven yläpuolelle yltäviä lyhytlahkeisia housuja. Housut saivat nimensä niiden saatua suosiota brittien keskuudessa Bermudan alueella.

Bermudan kolmio puolestaan on Bermudan saaren, Floridan ja Puerto Ricon rajaama kolmion muotoinen alue, jonka sisällä kerrotaan tapahtuneen epätavallisen paljon laivojen ja lentokoneiden katoamisia. Yhdistämällä Bermudan kolmion idean bermudashortseihin syntyy Allanin shorttsit, joiden taskuista tavarat häviävät oudosti. Strippi 4741.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Oikeasti ovat kirjoittamassa Allania ulos Fingerporista ja seuraavaksi hän ostaa Rantapyyhe Bermudan(kiivi) ja istuutuu ErgoFinland Bermuda-tuoliin ja ... katoaa! Sic!

   Poista
  2. Huh, olivatko Allan palkkavaatimukset liian suuria vai onko hän löytänyt paremman roolin jostain toisesta sarjakuvasta?

   Poista
 2. Liekö tarkoituksellinen teko tai vahinko?

  Osiossa Turun Sanomat ja muut on jäänyt tän päivän strippi väliin https://www.ts.fi/static/component/comic/default_2186_2.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tuossa sinusta jotain epäselvää, gh?

   Poista
  2. Voiko tarkoituksellinen olla vahinko?

   Ei täällä ole tuon nimistä osiota. Ja mihin väliin se on jäänyt?

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.