Hoosianna - Fingerpori rautalangasta 13.8.2022

 

Aasilla ratsastava Jeesus kuulee hoosianna-huutoja ja toteaa, ettei häntä tarvitse tällä kertaa ylistää. Hoosianna on ylistyshuuto, jota Raamatun mukaan huudettiin Jeesukselle tämän ratsastaessa Jerusalemiin palmusunnuntaina. Osoittautuu kuitenkin, ettei mies ollutkaan huutanut Jeesuksen kunniaksi, vaan mies on tanssinut niin paljon, että hänen polvensa "huutavat hoosiannaa". Hoosiannan huutaminen tässä tarkoituksessa merkitsee, että polvet ovat kipeytyneet tai väsyneet poikkeuksellisesta rasituksesta. Strippi 4728.

6 kommenttia:

 1. Jeesus H. Kristus: Mitä tahdot, lapseni?
  Juudas Iskariot: Hoosianna!
  Jeesus Kristus: Hyvä on.
  Juudas H. Iskariot: Tattista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdin jo kirjoittaa, että nimet menevät sekaisin ja muutenkin käsittämätön, mutta viime hetkellä tajusin, että onhan tuossa sittenkin idea ja vieläpä ihan kelvollinen.

   Poista
 2. Eilen oli sun "paikalliset" palstalle unohtunut selittää tämä https://www.ts.fi/static/component/comic/default_2170_2.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gary, ilmeisesti Vantaalla on paikka nimeltä Kongo ja Heimo suhtautuu sinne menemiseen kuten Afrikassa olevan Kongon kanssa pitäisi. Passikin varmaan tarvitaan.

   Poista
  2. No mutta, Gh on taas terhentynyt palstalle ihan vanhan Finncruiser-nimimerkkinsä kanssa! Tavallaan yhtä nolon hauskaa kuin ennenkin.

   Poista
 3. Sama asiahan tuo on. Jeesuksen edessä polvistutaan, jolloin ainakin vanhemmilla ihmisillä polvet huutavat hänen ylistystään. Siitähän sanonta sai alkunsa. Vai minkä ylistystä tämän kaverin polvet huusivat?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.