BBQ-ravintola - Fingerpori rautalangasta 22.8.2022

 

Päivän Fingerporissa Heimo näkee discon yhteydessä LGBTQ-kirjainlyhenteen, jonka hän tietää merkitsevän seksuaalisen suuntautumisen suhteen vähemmistöjen edustajia. Seuraavaksi hän näkee BBQ-ravintolan ja jää miettimään, mitä ihmisryhmiä BBQ-lyhenne tarkoittaa. BBQ ei kuitenkaan tarkoita mitään ryhmiä, eikä BBG-ravintola ole tarkoitettu erityisesti vähemmistöille, vaan BBQ tarkoittaa barbeque eli kyseessä on grilliruokaa tarjoava ravintola. Strippi 4734.

5 kommenttia:

 1. Tarkennettakoon vielä, että LGBTQ-lyhenteellä viitataan sekä seksuaali- että sukupuolivähemmistöihin. Sukupuolivähemmistöihin kuuluvat, kuten transsukupuoliset (joihin lyhenteen T-kirjain viittaa), eivät välttämättä kuulu seksuaalivähemmistöihin.

  VastaaPoista
 2. "transsukupuoliset (joihin lyhenteen T-kirjain viittaa), eivät välttämättä kuulu seksuaalivähemmistöihin."

  Mielenkiintoinen väite, kerropa kumpi on hetero

  A tyttö joka luulee olevansa poika, ja tykkää tytöistä


  B tyttö joka luulee olevansa poika, ja tykkää pojista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Trans- tarkoittaa, että tuntee olevansa. Kyse ei ole luulosta. Kyseiseen ilmiöön on jo löytynyt geneettinen aiheuttaja. Helppo testata: kun puen nais-oletetut vaatteet niin tiedän vahvasti miltä tuntuu olla itselle vieraassa kehossa sukupuolen kannalta.

   Poista
 3. Korjaa tai olen kohtelias 14 v tytölle Nokialla24. elokuuta 2022 klo 17.17

  Strippi 4734 ihan selkee nelonen eikä ysi... 4739 tulee vast lauantain

  VastaaPoista
 4. Tuo seksuaali/sukupuolivähemmistöjen kirjainsoppa (koko ajan joku keksii somessa uusia nimityksiä omille mieltymyksilleen ja julistaa nämä vähemmistöiksi, jotka pitää liittää tuohon lyhenteeseen tai muuten heitä sorretaan) on jo monien queer-porukkaan kuuluvienkin mielestä mennyt niin överiksi että he käyttävät humoristisesti termiä "LGBTOMGWTFBBQ" tai jotain muuta väännelmää, joten tämäkin on voinut olla inspiraationa.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.