Sokeria ampiaisen pistokohtaan - Fingerpori rautalangasta 24.8.2022

 

Kun vanhempi herra näkee miehen hierovan sokeria toisen miehen takapuoleen, hän päättelee ampiaisen pistäneen ja toteaa menetelmän olevan oikea piston hoitamikseksi. Osoittautuu kuitenkin, ettei ampiainen ole pistänyt ketään, vaan miehet sokeroivat paljasta takapuolta muista syistä. Strippi 4736.

13 kommenttia:

 1. Mistä syystä vanhemmat miehet siis sokeroivat toistensa hanureita? En ymmärtänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sokerointo on uudehko karvapoistomenetelmä. Toki tämän olisi voinut kertoa

   Poista
  2. Ja toki kyykkymies olisi itsekin voinut levittää sokerinsa. Saisi nuolla makeita sormia vaivannäön palkkana.

   Poista
 2. Väärä kuva. Tässä oikea: https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/cfbd5ee0f57391e4a275a969d1d3f593.jpg

  VastaaPoista
 3. Nyt selitys on hiukan puutteellinen, sillä olisin odottanut mainintaa siitä onko keino oikeasti tehokas. Varsinkin, kun joku vuosia sitten väitti, että Rautalangoittaja on lääketieteen opiskelija tai jopa lääkäri. Itse kuvittelisin, että keino ei tehoa, vaan on jokin vanhan kansan oletus perustuen ampiaisten väitettyyn makeanhimoon. Joku on ehkä ehtinyt jo kertoa, mutta jos ei (muita kommentteja kun ei näy vielä), niin kuvasta aukeaa eilinen huume-Fingerpori.

  VastaaPoista
 4. Tainnut sensuuri iskeä paljaan takapuolen takia ja linkistä avautuukin eiliseltä tuttuja huumausaineita, joille on annettu kasvot.

  VastaaPoista
 5. Väärä strippi linkissä, eilinen huume strippi

  VastaaPoista
 6. Nyt o sekava. Tässä alkuperäinen idea:

  HyväHuumori wrote on 21/08/2022 at 19:25:
  Heimoa pistää ampiainen pakaraan ja siitä seuraa tuskanparkaus. Kaveri tulee sokeripalan kanssa " painamalla sokerioalaa pistokohtaan myrkky imeytyy sokeriin" ja painaa sokeria Heimon pakaraan. Rivoriitta näkee touhun ja nauraa ulkopuoliselle härskiä näkyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tuo alkuperäinen vasta sekava on. Onnistuuko muuten edes kolmella kuvalla.

   Poista
 7. Tuosta tuli ensimmäisenä mieleen junaletkan alkuvalmistelu. Vaunut pysyvät paremmin kiinni toisissaan kun kiinnityskoukussa on sokeritahmaa.
  Eipä ole muuten aikoihin nähty aitoa Finger-junaa, onko veturilakko meneillään vielä vai ovatko vaunut edelleen kesälaitumella?

  VastaaPoista
 8. Jotain jää uupumaan. Miksi sokerilla hierotaan tässä tapauksessa kun kyseessä ei ole ampiaisenpiston hoito? Vitsi jää vajaaksi, koska sokeri ei tunnu liittyvän tilanteeseen. Vai onko se joku alakulttuurin ilmiö, joka vaatii tietämystä? Onko olemassa sanontapa "kuin laittaisi sokeria hanuriin" tms? Vai onko stripissä pussissa jotain muuta kuin sokeria ("heh heh, 'sokeriahan' tämä")? Ymmärtäisin jos se olisi vaikka liukuvoidetta, jota luullaan hoitavaksi hunajaksi tms. Vai onko tämä ihan vain vähän kömpelö vitsi, ja syvempää ideaa ei olekaan?

  VastaaPoista
 9. Alan miehet nuolevat sen hunajan pois.

  VastaaPoista
 10. Ei se sokerointi uusi karvanpoistomenetelmä ole; sitä on ainakin itämailla käytetty jo keskiajalla. Tosin kyse voi olla myös jostain homojen suosimasta huumeesta jota tuikataan hanuriin imeytymisen edistämiseksi, onhan niitäkin...

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.