Hidasta - Fingerpori rautalangasta 16.8.2022

 

Heimo kohtaa maaseudulla ajaessaan liikennemerkin, jossa lukee hidasta! Liikennemerkki käskee hidastamaan vauhtia edessä olevan vaaran paikan vuoksi, mutta Heimo ymmärtää asian väärin. Hän luulee liikennemerkin toteavan, että maaseudulla on hidas tunnelma ja on asiasta samaa mieltä kiihdyttäessään autoa entisestään. Strippi 4729.

4 kommenttia:

 1. Jos kaikkia kylttejä uskoisin niin käyttäisin Figura-liivejä lapioidessa tien vieressä - jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Routarajalla ei ole mitään asiaa lapioimaan yhtään mitään yleisten teiden tiealueelle. Jos on, hänellä on oltava lupa tiealueella työskentelyyn, asianmukainen suojavarustus, ja työmaa-alue tulee merkitä asianmukaisesti, yleensä työaluetta osoittavin liikennemerkein, alennetulla nopeusrajoituksella.

   Poista
  2. Asiasta niin tiedä vaan kyltti käskee. Yksi kyltti käskee käyttämään Figura liivejä ja toinen käskee lapioimaan musta haalari päällä. Ellen rikkoisi määräyksiä niin myöhästyisin lounaskahvilan tarjoilulta. Jos olisi vaimo niin se sanoisi "mitä väliä kun kaiken muunkin olet jo rikkonu siveyslupausta myöden".

   Poista
 2. Heimo ei ole tässä 8,5 vuoden aikana vielä oppinut termin "hidasta" merkitystä https://www.hs.fi/fingerpori/car-2000002465717.html

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.