Pitkäkarvainen kissa - Fingerpori rautalangasta 27.12.2022

 

Heimo on ostamassa pitkäkarvaista kissaa, mutta on tulkinnut myynti-ilmoitusta väärin. Heimo luulee että myynnissä on pitkäkarvainen kissa, mutta todellisuudessa kyseessä onkin pitkä karvainen kissa, eli lyhytkarvainen kissa jonka ruumiinrakenne on pitkä. Strippi 4838.

10 kommenttia:

 1. Tämä srtippi ei oikein kyllä olisi selitystä kaivannut.... toka kuva avaa juonen jo täysin...

  Jospa keskittyisit vain niihin strippeihin jotka kaipaa selitystä, kuten tämä

  https://i.media.fi/incoming/fkel44/8027701.jpg/alternates/FREE_1440/8027701.jpg Vantaalla Tirsk????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gh, mitä siellä taas ruikutat

   Poista
  2. Odota että tuo sananmuunnos ilmestyy Helsingin Sanomissa

   Poista
  3. Samaa mieltä Lauran kanssa.

   Nykyjään monet stripit on piirretty turhan selkeiksi, tuo pitkäkarvainen kissa oli täysin pohjanoteeraus.

   Uskon että moni muukin kaipaa aikoja jolloin sai todellakin pohtia strippien merkitystä, ja ehkä jopa käyttää nettiä löyääkseen stripistä jonkun järkvevän vitsin.

   Tuo Vantaa strippi on julkaistu 2020, silloin vielä oli kinkkisiä strippejä, jos se piirreäisi nyt, niin Heimo toteaisi tyyliin "Kullivaja tirsk" koska sananmuunnokset ovat sellaisia että jotkut ne ymmärtää, toiset ei vaikka yrittäisi.

   Ehkä ensikerralla kun Riitta lupaa näyttää esim. jakoalueen, on hän vimpassa kuvassa ottamssa alushousuja pois... ettei vaan mene vitsi keltään ohi

   Viimeisin vähän selitystä kaivannut srippi löytyy muuten 10.11.2022   Poista
  4. Kuka tai mikä on tämä Gh?

   Poista
  5. gh, ehkä tämä ei varsinaisesti kaipaakaan selitystä, mutta kun koko tämän sivuston idea on, että päivän Fingerpori selitetään, niin sitten se selitetään oli siihen tarvetta tai ei. Uskomatonta, että minun täytyy selittää tämä. Sitä paitsi on täysin ilmiselvää, että gh on tuon ns Lauran lisäksi myös tuo, joka on samaa mieltä ns Lauran kanssa.

   Poista
  6. Sinänsä positiivista että Fingerpori on erittäin harvoin turvautunut sananmuunnoksiin stripeissä...

   Mutta miksi kaikki stripit pitää selittää auki, miksi taiteilija ei jätä enää lukijalle mitään pohdittavaa? Vois ottaa Jarla mallia parin vuoden takaa

   Poista
 2. Joskus saa paremman mitä on ajatellut. Tälläkin kertaa Heimo saa sekä pitkän että karvaisen kissan. Tuo kun asettuu lojumaan niskan alueelle niin siinä on kissaa koko hartian seudulle. Kyllä lämmittää.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.