Itsepalvelukassa - Fingerpori rautalangasta 9.3.2023

 

Päivän stripissä Heimo kohtaa kiusallisen ongelman, kun kahvimukin pohjassa oleva viivakoodi pitäisi lukea itsepalvelukassalla sivusuunnasta. Tämä edellyttäisi mukin kääntämistä, mikä taas johtaisi kahvin kaatumiseen. Stripin takaumaosassa nähdään, että kahvimukin suunnittelijat ovat tarkoituksella sijoittaneet viivakoodin mukin pohjaa toteuttaakseen juuri tällaisen jekun. Strippi 4894.

5 kommenttia:

 1. Ei ole montaakaan viikkoa siitä, kun kaupassa käydessäni kassa keksi, että kun runebergintorttupaketissa on viivakoodi pohjassa, niin sehän kannattaa kääntää nurin päin skannauksen ajaksi. Ei tehnyt kuorrutteelle hyvää.

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan mahtava kuvailutulkkaus esim. radioon.... Mutta missä viipyy "Hesarin päivän Fingerpori rautalangasta väännettynä"

  VastaaPoista
 3. Minua kyllä vaivaa, jos en jotain vitsiä tajua. Voisiko joku jujun ymmärtänyt selittää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hiukan samanlainen vitsi kuin se kepponen, jossa mukia pitelevältä kysytään mitä kello on. Tämä kääntää vanhasta tottumuksesta täysin ajattelematta rannettaan nähdäkseen kellotaulun ja samalla kippaa mukin sisällön syliinsä. Toimii tietysti vain silloin, jos kohde pitelee mukia kädessä, jossa kellokin on.

   Poista
 4. Heimona olisin hakenut automaatista tyhjän kupin ja skannannut sen.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.