Opaskirjan mukaan toksinen - Fingerpori rautalangasta 24.3.2023

 

Sienestäjät kohtaavat luonnossa miehen, jonka heidän moderni Suomen luonto -opaskirja luokittelee toksisen maskuliinisuuden vuoksi vältettäväksi samaan tapaan kuin myrkkysienet. Strippi 4907.

6 kommenttia:

 1. Minä ihmettelen, että mitä ihmeen pisteitä tuossa puhekuplassa on tuon sanan toksinen yläpuolella. Ensin luulin niitä ö:n pilkuiksi, mutta niitä on kolme ja muutenkaan sellaista sanaa kuin töksinen ei taida olla olemassa. Jos sellainen sana olisi, niin silloinhan voisi kehittää jonkun sanojen samankaltaisuuteen perustuvan vitsin, mutta nyt ei varmasti ole siitä kyse. Siis mikä noiden pisteiden funktio on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tilaa olisi, niin ne olisi laitettu oikeaan paikkaan, sanan "välttää" perään. Siinähän ei nyt ole minkäänlaista välimerkkiä, vaikka siihen selkeästi kuuluisi sellainen. Jarla on vielä hämäävästi laittanut taukoa kuvaavat pisteet omalle rivilleen ja jopa keskelle sitä riviä. Ehkä tuohon on haluttu tauolla erottaa alustus varsinaisesta punchlinesta, kun ei ole jaksettu/ehditty piirtää strippiin kahta kuvaa.
   Jarlan K-kirjain on edelleen täysin luokaton.

   Poista
 2. Jarlan tekstaus on sekavaa. K on kuin N kirjain väärinpäin >Tönsinen.
  Kolme tälpää ilmeisesti kolme pääkalloa.

  VastaaPoista
 3. Sehän voi olla... Kun eräs ideanikkari... Vieraskirjassa... Viljelee pisteitä urakalla.... Alkaa se tarttua... Jarlallekin...!!!...

  VastaaPoista
 4. tästähän nyt puuttuu kokonaan selitys. Ei tietoa, miksi sex instructor on toksinen?

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.