Autolautat ovat ympäristöhaitta - Fingerpori rautalangasta 20.10.2023

 

Kun Heimo toteaa autolauttojen olevan melkoinen ympäristöhaitta, ei kollega yhdy mielipiteeseen, sillä tämä luulee Heimo tarkoittavan autolautalla tavalliseen tapaan laivaa, joka pystyy kyydissään kuljettamaan autoja vesistön yli. Heimo ei kuitenkaan tarkoittanut tällaista alusta, vaan vedessä kelluvaa lauttaa joka koostuu autoista. Strippi 5075.

4 kommenttia:

 1. Gary Johanne Hällström20. lokakuuta 2023 klo 10.26

  Olipa mahtava kuvailu tulkkaus 🤣🤣👍👍 saanko udella millä radiokanavaa toi esitetään? Kenties Aamulypsyssä uus ohjelmaosio 🤔

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo ole mikään kuvailu, vaan selitys. Etkö huomannut sellaista seikkaa, että itse sarjakuvasta ei käy ilmi kollegan luulevan, että Heimo tarkoittaa normaalia autoja kuljettavaa lauttaa. Tuo tieto on kuitenkin ratkaiseva tekijä, jotta tämän voi ottaa jonkinlaisena vitsinä. Jos oletetaan kollegan tienneen mitä Heimo tarkoittaa, niin vitsiä ei ole, on vain mielipide-ero.

   Erikoista on se, että nyt kun selityksessä kerrotaan seikka, joka ei yksiselitteisesti käy ilmi itse sarjakuvasta, niin tällä kertaa et vaadikaan perustetta moiseen muka hatusta vedettyyn tulkintaan, vaan valitat sisällöttömästä rautalangasta, joka ei tuo esiin mitään uutta.
   Mutta eihän kukaan odotakaan kaltaiseltasi häiriintyneeltä yksilöltä johdonmukaisuutta.

   Poista
  2. Gary Johanne Hällström21. lokakuuta 2023 klo 4.14

   Jopas on hyökkäävä asenne sulla 😨😨😨 minähän vain asiallisesti kehuin selitystä. Selitys tosiaa sopisi vaikkapa radioon, ja kuulija ymmärtäisi sen täysin 👍

   Poista
 2. Niin ne rosvoilukeikan jälkeen vesistöihin hylätyt autot nousee pintaan kun on jäänyt huolellinen ankkurointi jonkun alihankinta keikkakätkijän tehtäväksi. Jännä miten moni hylkytavara kerääntyy lautoiksi.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.