Avaatko ikkunaa - Fingerpori rautalangasta 11.10.2023

 

Kun Heimon huoneeseen tuleva kollega pyytää avaamaan ikkunaa, hän haluaa parantaa huoneen huonoa ilmanlaatua tuulettamalla. Heimo ymmärtää avata-sanan tarkoituksen kuitenkin väärin ja luulee kollegan pyytävän häntä avaamaan käsitteen ikkuna merkitystä, eli Heimo ymmärtää avata-sanan merkityksessä "selittää auki". Strippi 5067.

12 kommenttia:

 1. Gary Johanne Hällström11. lokakuuta 2023 klo 9.04

  Joku päivä sitten pohdittiin strippejä joissa odottamaton lopputulema. Nyt ollaan jo aika lähelle, koska paatunut lukija olisi odottanut että ikkuna meinaa tietokoneen ikkunaa/windows

  VastaaPoista
 2. On sen verran huono selitys Heimolta, että todellisessa maailmassa olisi selvää, että hän ymmärsi pyynnön ja tuo olisi vain pelkkää pottuilua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi kidutan tulikuumalla sulakkeella naisia?11. lokakuuta 2023 klo 13.55

   Eipä Heimo tajunnut edes mitä "junalippu" meinaa....

   Poista
  2. Heimon todellisuudessa on meneillään hankalasti jäsentyvä auringon- ja keinovalon välinen heijastus obsessio ja sen takia Heimon on purettava kaikki kuulemansa ensin ilmiön alkioihin.

   Poista
  3. Näköjään Gary saa jälleen noita pervoja nimimerkkejään läpi.
   Omituinen pakkomielle nuo kuumat sulakkeet. Miten ihmeessä joku edes keksii tuollaisen tavan. Kyseessä ei voi olla pelkkä trollailu, vaan hän on todella miettinyt tarkkaan noita juttuja.

   Poista
  4. Lopeta stalkkaus, tai tungwmen tulikuuman sulakkeen sinuun12. lokakuuta 2023 klo 8.47

   Siinä kohtaa kun on yksivaihesähköllä (töpseli) toimiva kiertoilmauuni, niin ne tulikuumat sulakket on hyvinkin tuttuja

   Poista
  5. Mitä tarkoittaa "tungwmen"? Ja miksi sulake kuumenee? Luulisi, että sulakkeen tehtävä olisi huolehtia siitä, että laitteet eivät pääse kuumenemaan liikaa. Onko uunissa vikaa, kun kuumenee noin paljon?

   Ja sitten vielä se klassikko, johon ihmiset eivät tunnu tietävän yksiselitteistä vastausta: onko töpseli se seinässä oleva juttu vai se, joka työnnetään siihen seinässä olevaan juttuun?

   Poista
  6. Lopeta stalkkaus tai kuolet12. lokakuuta 2023 klo 17.55

   Tottakai sulake kuumenee jos vähän hiusta paksumman säikeen läpi kulkee 16 ampeeria tai 3680wattia

   Jos läpi menee enemmän virtaa, se kuumenee enemmän, ja palaa poikki.

   Töpseli on sähkön liitin, olkoon se sitten antava tai ottava osapuoli, tai vaikkapa akkunapa

   Poista
 3. Entä tuo selkeä yhteys: tietokone - Windows - ikkuna - avata/avatar.
  Ei juuri tuon ilmeisemmäksi mene.
  Jälkimmäisessä kuvassa Heimon sepalus näyttää olevan auki. Ja ulkona roikkuu aikamoinen... no, ei kyllä Mieleen mahtuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pena ilmeisesti käy välillä täällä. Joku aika sitten pohdittiin strippejä joissa odottamaton lopputulema. Näitä löytyi KOLME... Nyt ollaan jo aika lähellä tota, sillä tietokoneen ikkunat ei yllättäen liittynytkään strippiin... Tulis ees kerran vuoteen strippi jossa ei olekaan sitä "fingerporimaista" lopputulemaa

   Poista
  2. Gh, sinä tulkitset taas väärin. Kukaan ei oikeasti olettanut tuon liittyvän Windowsiin, vaan yritti pelkästään laittaa tänne sekoilupostauksen, jotka ovat täällä muodostumassa perinteeksi. Tiedän tuon, sillä minä kirjoitin tuon, johon vastaat.
   Entä jos kuvassa on omena? Sitten se varmaan viittaa sinusta Appleen. Tai jos Heimolla oikeasti olisi sepalus auki, mutta mitään ei erottaisi? Ehdottomasti Microsoft.

   Poista
 4. Jaahas vai että sähkömiehiä... Jos yksi 16A sulake saa aikaan 3680 wattia, niin kuinka paljon 3*16A saa aikaan... 19200 wattia 🤣😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.