Lehdet putoavat - Fingerpori rautalangasta 24.10.2023

 

Raamatulliseen paratiisiin päätynyt Asko odottaa syksyistä lehtien tippumista, mutta ei nähdäkseen lehtien tippuvan puista, vaan nähdäkseen Aatamin ja Eevan lehden peittämät genitaalit. Strippi 5078.

6 kommenttia:

 1. Asko myöhästyi tällä kertaa. Tuossa Käärme tulee kysymään Eevalta "eikös ollutkin hyvää hedelmää?" kun olivat Eeva ja Aatami jo vyöttäytyneet lehviin.

  VastaaPoista
 2. GayFin97 🏳️‍🌈🍆🪒24. lokakuuta 2023 klo 12.12

  Olenko ainut joka tietää noin 90% varmuudella mikä strippi on Speden omaa käsialaa, ilman että edes tarkistan sitä etukäteen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenko ainut joka tietää 100% varmuudella mikä on Gh:n kommentti, vaikka nimimerkit vaihtuu laidasta laitaan?

   Poista
  2. Gary Johanne Hällström25. lokakuuta 2023 klo 8.58

   Gh, nyt on kova lyhenne 👍 selvästi textari aikakautta... Kai ymmärrät että 100% varmuus tarkoittaisi ettei yksikään viesti mene ohi, tai yksikään jää huomaamatta....

   + Onko täällä jollain muulla yhtä hyvä taito tulkita Penan käsialaa + että muistaa jonkun pienenkin vitsin vuosien takaa?

   Poista
 3. Miksi Aatami ja Eeva pudottavat lehtensä syksyllä? Onko se tahdonalainen teko? Ja jos ei niin mikä on mekanismi millä niiden lehdet ovat kiinni? Siinä joko psykologista tai biologista pohdittavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vain Askon toiveajattelua. Lehvistöä tulee vain lisää kun saavat Isolta Puutarhurilta komennuksen lähteä maailmalle hankkimaan itse leipänsä.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.