Kuun pimeä puoli - Fingerpori rautalangasta 5.10.2023

 

Kun kollega näyttää Heimolle kuvaa Kuun pimeästä puolesta, luulisi tämän tarkoittavan Maasta katsoen Kuun vastakkaista puolta, joka Kuun kiertoradan ja pyörimisliikkeen synkronisaation vuoksi pysyy aina Maasta näkymättömissä. Kyse ei kuitenkaan yllättäen ole tästä kuun puoliskosta, vaan kuvassa näkyy Kuun psykologinen pimeä puoli, johon liittyy Kuun harrastama juopottelu ja natsismi. Strippi 5063.

9 kommenttia:

 1. There is no dark side in the moon, really.
  Matter of fact, it's all dark.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Obviously it is not IN the moon. However, it may be ON the moon.
   Dark matter it's all of fact.

   By golly, I was so focused on comments that I almost forgot to read the wire. So now Nazism is a hobby? I did nazi that coming.

   Poista
 2. Gary Johanne Hällström5. lokakuuta 2023 klo 17.27

  Eilisessä selostuksessa pieni moka, stripissä sanotaan virheisiin, ei vihreisiin...

  Joten näinollen selityskin muuttuu totaalisesti vääräksi :)

  No on niitä lukihäiriöitä sattunut ennekin, esim. tässä http://www.rautalankapori.fi/2019/06/rauhanneuvottelut-1944-fingerpori.html...

  Unohtamatta legendaarista strippiä jossa bussilippu piti maksaa BC:llä, eli perseellä eli prostituutiolla...

  Tossa stripissähän Penakin joutui itse kertomaan stripin jujun...

  Mutta tietenkin muutaman stripit perustuu kirjoitusvirheisiin, esim Mattojen pesu http://www.rautalankapori.fi/2023/03/mattojen-pesu-fingerpori-rautalangasta.html

  Lisäksi Fingerporissa on onnistuttu taivuttamaan nimi REM (yhdellä ämmällä muotoihin)

  https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/8625355d0a7e4a7db299517408d6656d.jpg
  Remmiä kahdella ämmällä 17.1.2018

  https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/9ad307df3492416b8c58ad104f310570.jpg
  Remmiä kahdella ämmällä 5.11.2019

  Nyt kun olet lukenut viestiäni näin pitkälle, ja todennäköisesti mobiilaitteella (vaikka täältä jostain syystä puuttuu mobiilinäkymä) ja ehkä katsonut eilisen stripin uusiksi, niin haluan vain todeta että menit halpaan, ei siinä ole mitään kirjoitusvihettä, vaan siinä todetaan "vihreisiin"

  Mutta sainpahan ainakin hymyin kasvoillesi ja muutaman sivulatauksen lisää... Ainakin jos vielä kommentoit jotain nasevaa tähän, ja tulet katsomaan kommentit vielä uudelleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä toiminut yhtään. Tarkistin tuo stripin ja totesin, että tämä tyyppi taitaa tosiaan olla yhtä suuri idiootti, kuin muut väittävät.
   Jos esimerkiksi Routaraja olisi tehnyt tämän, niin se olisi ollut eri asia. Se olisi ollut hauskaa. Hänestä on nimittäin tullut myönteinen kuva, sinusta on ihan puhtaasti negatiivinen kuva. Hiukan samaan tapaan kuin työpaikalta joltain mukavalta tyypiltä ottaa vastaan ronskejakin vitsejä hyvillä mielin ja joltain epämiellyttävältä tyypiltä pelkkä tervehdyskin saa veren kiehumaan.
   Harmi, että olet pilannut imagosi noin täydellisesti, että muuten hieno pila tuntui nyt pelkästään ärsyttävältä. Niin makaa kuin petaa.

   Poista
  2. Nyt tuli hyvä!!! Lisää tällaista, sait hymyn mun huulille heti aamusta (tosin voi silläkin olla vaikutusta että on perjantai, ja työpäivän jälkeen kaapissa odottaa 6 olutta) oikeen monta kertaa yritin tavuttaa ja zoomailla mitä siinä lukee

   Poista
  3. 4.56. puhut itsellesi. Sinulla on eräs tietty maneeri, johon sorrut joka ainoassa postauksessasi. Poikkeuksetta. Se paljastaa, että 6. lokakuuta 2023 klo 4.56 ja Gary ovat yksi ja sama henkilö.

   Poista
  4. Gary Johanne Hällström7. lokakuuta 2023 klo 9.28

   Ja taas menit suoraan miinaan... kuinka monen muun oot nähny tääl kirjoittelevan 4:00-5:00 🤣🤣🤣

   Poista
 3. Sitä en käsitä, miksi Heimo tässä tankkaa ilmiselvää asiaa..? Ei kai suomalainen nyt tommosta lisätietoa tarvitse?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heimo on vain pottumaisella tuulella ja haluaa hyväillä pilkkua. Tai sitten tieteen periaatteiden mukaisesti hän haluaa olla tarkka faktojen suhteen. Kuun pimeä puolihan ei ole yhtään sen pimeämpi kuin se oletettavasti valoisa puoli.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.