Kävin pikaisesti pukilla - Fingerpori rautalangasta 23.12.2019


Kun Homelius kertoo käyneensä pukilla, voi tämän ymmärtää väärin ja luulla Homeliuksen tarkoittavan käyneensä harrastamassa seksiä, sillä "päästä pukille" on yleinen ilmaus seksin saamiselle. Todellisuudessa Homelius kävin kuitenkin joulupukin luona.

4 kommenttia:

 1. Joulupuu ainoa,joka ymmärsi kenet Holemius kertoo tavanneensa kun noin leveästi naureskelee rouvan takana.

  VastaaPoista
 2. Oikea vitsihän tässä on tuo rouvan edessä olevan henkilön päälaella oleva silmä.
  Tuo repliikki ei nimittäin ole mikään lipsahdus, vaan ihan selvä kiertoilmaisu. Katsokaa vaikka Homeliuksen solmiota toisessa kuvassa. Se on selvästi riisuttu välillä ja laitettu uudestaan, sillä kuviot eivät ole enää samassa kohdassa kuin ensimmmäisessä kuvassa. Ja kaiken lisäksi Homeliuksella ei jälkimmäisessä kuvassa ole housuja, mikä on hienotunteisesti sensuroitu.

  VastaaPoista
 3. Kyllä jutun idea on siinä herkässä ikääntyvien miesten rakkaudessa, jota Homelius ja joulupukki osoittivat toisilleen ruutujen väliin jäävänä aikana.

  Homelius siis pääsi pukin luona pukille. Perhe tietää asian, minkä näkee heidän ilmeistään. Eikä Homelius, vihdoin estoistaan vapautuneena, sitä kyllä mitenkään peittelekään.

  VastaaPoista
 4. Homeliuksella saattaa olla estoja. Se on ihan hyvä analyysi. En kuitenkaan usko että tämä strippi niin syvällinen oli.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.