Vedetön juoma-automaatti - Fingerpori rautalangasta 19.12.2019


Allan kohtaa täysin vedettömän juoma-automaatin, joka on saanut inspiraationsa vedettömästä urinaalista. Siinä missä vedetön urinaali on toimiva ratkaisu ja säästää vettä, tuhoaa vedettömyys koko juoma-automaatin tarkoituksen, joten kyseessä on täysin hyödytön keksintö.

5 kommenttia:

 1. En tavallisesti kommentoi jos ei ole hyvää sanottavaa. Nyt on kuitenkin todettava että oli laimein Fingerpori ikinä. Jep, on vertaus vedettömään urinaaliin, mutta ei se tuosta hauskaa tee.

  VastaaPoista
 2. Oikeasti tuo olisi pitänyt piirtää siitä vedettömästä urinaalista. Siihen vain viereen juoma-automaatti, josta saa ilmaista juomaa. Jollain tavallahan ne n×lasillista vettä pitäisi saada säästettyä, kai se tarkoittaa että vastaava määrä kerättyä kusta sitten juodaan? Ko. ajatus on naurattanut kun olen noita vedettömiä urinaaleja nähnyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi 6.57:n ajatuksenjuoksu ei oikein auennut. Miksi kusen juominen... ei ravintoloissa useinkaan pelkkää vettä juoda. Jos se nyt tähän mitenkään liittyy.

   Poista
  2. Oletan 6:57n tarkoittavan, että sitä juodaan noiden 5000 vesilasillisen sijasta, kun ihmisten on kuitenkin pakko jotain juoda. Täysin nesteetön juoma-automaattihan ei säästä vettä, jos se vain ajaa ihmiset jonnekin muualle juomaan sen saman määrän.

   Poista
  3. Vedettömästä juoma-automaatista voisi saada 96% pirtua? Kusessakin kun on vettä suurin osa.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.