Vastuullista kalaa - Fingerpori rautalangasta 31.1.2020


Kun kauppa myy vastuullista kalaa, tämän voisi luulla tarkoittavan että kala on pyydystetty eettisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Osoittautuu kuitenkin kyseisen kalan olevan vastuullista siksi, että kala toimi eläessään vastuullisessa työssä.

11 kommenttia:

  1. Taad vähä ruudut sekasi, tai onko tä uus tyyli?

    Tottakai vimpan ruudun kuukuis olla ekana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tietenkin pitäisi. Kyllähän se itsestään selvästi pitäisi olla niin, että Heimo ostaa kalan ennen kuin se pyydetään. Mikset ylläpitäjä ole osannut piirtää sarjakuvaa oikeaan järjestykseen?

      Poista
    2. https://hs.mediadelivery.fi/img/1920/f6994be04fe241b48f1a7a7fcf41574a.jpg

      Niin pitäisi, ekaksi annetaan näkyä normaali tapahtuma, ja sitten fingerporimainen totuus

      Ihan kuten tässä, eka ostetaan, sitten kaladtellaan

      Poista
    3. Juu uusi tyyli, ei nähty ikinä noissa kolmiruutuisissa.
      https://www.hs.fi/fingerpori/car-2000002452528.html

      Poista
    4. On nähty, viimeksi tällä viikolla

      Poista
    5. 11.58. miten tuo sinun näytteesi esittää tapahtumat ajallisesti takaperin? Yritätkö väittää, että kaikki kalat on kalastettu yhdellä ja samalla reissulla, yhden ja saman kalastajan toimesta?

      Katsopa jokaista tammikuun Fingerporia. Kaikissa on normaali aikajärjestys. Ehkä oli joulukuussakin ja marraskuussa ja niin edelleen. Aikajärjestyksen sotkeminen on erittäin harvinaista.

      Poista
    6. Tässä on korjattu versio päivän stripistä Koronavirusta varten.

      https://imgur.com/wBBbL0t

      Poista
  2. gh, olet näköjään keksinyt uuden valittamisen aiheen ja kuvittelet kai, että se hämää ihmiset, eikä sinua tunnisteta. Mikset valita suoraan Jarlalle, joka nämä tekee.
    Eilen haukuit taas ylläpitäjän koska klassikko puuttui. Paitsi että eilen julkaistiin klassikko, joten olisikohan anteeksipyynnön paikka. Siten kunnon ihmiset tekevät, kun haukkuvat toisen syyttä.

    VastaaPoista
  3. Näyttää siltä, että tuo kala toimii opettajana, mikä onkin vastuullinen toimi. Sivuhuomiona mainittakoon, että kalojen koulu ja kalaparvi ovat molemmat englanniksi school of fish.

    VastaaPoista
  4. Strippi parodioi kumileimasimena toiminutta Käteistä, joka tuttuun tyyliin taannoin hoki jatkuvasti jotain vastuullisuudesta.

    VastaaPoista
  5. itse taas mietin asian niin, että se on vastuullista silloin kun kala valitsee lähteä itse koukun matkaan, tai että koukussa ei ollut mitään matoa jne eli vastuullista senkin puolesta

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.