Itämeren suojeluviikot - Fingerpori rautalangasta 29.10.2020

 

Ravintolassa on Itämeren suojeluviikot, jolloin kaikki ruokalistan uhanalaiset kalat on kalastettu Tyyneltämereltä. Tämä on hieman yllättävä suhtautuminen meren suojeluun, sillä vaikka teknisesti Itämeren biodiversiteettiä onkin suojeltu välttämällä uhanalaisia Itämeren kaloja, on uhanalaisia kaloja silti otettu listalle ja Tyynenmeren suojelu vastaavasti kärsinyt.

14 kommenttia:

 1. Vastaa nyt, ootko päässy sairaalaan yövuoroon, tai mistä moinen myöhästely? Eiks tä kandantsis sis lopettaa, et sä täl rikastu ja omassaki työs saat varmaa 25€ tunnis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tämä ollut tässä.

   Tämä yksittäinen mulkku on jatkanut Rautalankaporin mielipuolista häiriköintiä nyt niin pitkään, että päätin nyt estää koko kommenttiosion mainosblockerilla.

   Jos tänne ei saa kunnollista moderointia, jolla nämä maaniset pahanmielenkommentit voisi laittaa kuriin, niin on parempi olla näkemättä edes asiallisia kommentteja.

   Poista
  2. Saahan, oli täällä kuukauden ennakkotarkastus käytössä... Eli oma valinta... Kaipa ne littalan mainostulot menee kaiken edel

   Poista
  3. Mikä ihmeen myöhästely? Ei kai rautalankaporissa ikinä ole mitään aikataulua ollu? Tää on tietääkseni blogi jota joku kirjoittaa omaksi huvikseen ja ajankulukseen koska kuten itsekin toteat niin ei tällä nyt ainakaan rikastu.

   Poista
  4. Silti on mainokset... Totta, ei tääln25€ tuntipalkkaan pääse

   Poista
 2. Entäs tän päivänen? Mietitkö vieläkin kiertoilmaisua sanalle paska? Uloste? Ulostemassa? Erite? Tässä sulle muutama optio yövuoron päätteksi.

  Ps. Älä unohda tippiä, eli Littalan mainosta julkaisustasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös äiti tullutkaan peittelemään ja antamaan halia, kun siellä kellarissa ollaan vielä aamuyö neljän aikaan hereillä. Menisit sinäkin töihin.

   Poista
  2. Siis mistä mainoksista tässä jankataan? Minulla ei näy mitään mainoksia Rautalankaporin sivuilla? Pitäisikö näkyä?

   Poista
  3. Etusivulla joskus vilahtaa joku mainos. Gay "Gh" Hällström kuvittelee sitkeästi sen tuovan ylläpitäjälle mainostuloja. Gh:lle rautalangasta väännettynä, näin ei siis tietenkään ole.

   Poista
  4. Pitäiskö ruveta ennustaa. Sielähän se Littala taas komeili selittksessä

   Poista
 3. Ja kommenteissa ei ainoatakaan itse strippiin liittyvää. Vain jo kohta kaksi vuotta palstalla häiriköineen gh:n päättömiä mölinöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta kun ne lisää käviöitä ja mainostuloja.

   Oliha tääl ennakkotarkastus käytössä kuukauden mutku tulot romahti

   Poista
  2. Vai että käviöitä. Yksi käviö siellä vaan urputtaa.

   Poista
  3. Gh, jos tosiaan haluat sabotoida tätä sivustoa, niin ei siinä mitään ennakkotarkastusta tarvita. Sen kun vain painut hemmettiin.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.