Saa istua mihin vain - Fingerpori rautalangasta 13.10.2020

 


Kun luennoitsija sanoo Heimolle, että tämä voi istua mihin vain, valitsee Heimo luennoitsijan paikan. Luennoitsija tarkoitti tietenkin, että istumapaikan saa valita vapaasti yleisön joukosta.

5 kommenttia:

 1. Kiitos kun avatia, ihan sitä vaan halusin sanoa että talousahdingossa oleva Tohtori Kravobola sai juuri ansiosta 0,003€ mainostuloja... 334 klikkiä niin se on kuule jo euro

  VastaaPoista
 2. Nykyään tuntuu monasti, että Jarla tekee tahallaan huonoa, jotta pääsisi Fingerporista eroon. Tää on niin monella tasolla huono: ensinnäkin luennoitsija ei juuri koskaan istu tuollaisella paikalla vaan seisoo. Toisekseen miten luennoitsija olisi yht'äkkiä vaihtanut paikkaa Heimon paikalle. Kolmanneksi Heimolla ei ole mitään syytä mennä luennoitsijan paikalle. Neljänneksi vaikka kaikki edellä mainittu olisi korjattu, läppä ei silti olisi hauska. Niin paljon kun Fingerporista on saanut iloa, nyt alkaa kaivo olla tyhjä. Onneksi pari ekaa HS:n pilapiirrosta ovat olleet varsin hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monasti luennoitsija aloittaa katederin tuolilla ja asemoi muistiinpanojaan. Toiseksi niin luennoitsija vetäytyi etäämmälle kun Heimo alkoi lähestyä välittämättä turvarajasta. Omasta turvarajasta Heimo halusi pitää huolen ja katsoi tuolin, jonka lähellä ei ollut toista tuolia.

   Kyseessä siis aikamme pääuutisten korona-turvaraja strippi.
   ps vielä muistui mieleen mitä Juice on sanonut "pitää vääntää hatullinen paskaa, että löytää helmen"

   Poista
 3. Mutta missäs tän päivän Juhabongare aiheinen selitys? Yritä edes, koita vaiks arvata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On hyvä antaa yleisön ensin pähkäillä ihan itekseen mistä kummasta on kyse.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.