Koronakoira - Fingerpori rautalangasta 21.10.2020

 

Kun kaupunginjohtaja Homelius kertoo, että lentokentälle on koulutettu koiria koronatestausta varten, voisi luulla että koirat käyttävät tarkaa hajuaistiaan koronaan sairastuneiden haistamiseen. Näin ei kuitenkaan ole, vaan koirat ottavat lentokentällä nielunäytteitä koronatestausta varten.

4 kommenttia:

 1. Hoh hoijaa.... Ei jaksais tällaisia.

  VastaaPoista
 2. Aika mautonta taas Jarlalta vitsailla koronaviruksesta.

  Suomessa on tautiin kuollut jo 355 henkeä eli 0,00000,5% KANSALASISTA. Uskokaa jo, tä nuha ei oo vitsin aihe, se tappaa tyyliin 10% alkoholikuolemiim verrattuna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvon trolli 9.27:

   Mikset saman tien väitä, että MPR-rokotetta ei kannata antaa, koska tuhkarokkoon, sikotautiin ja vihurirokkoon sairastuu niin vähän ihmisiä, vain muutama vuosittain Suomessa.

   Niille, joilla asia on oikeasti epäselvä: kyse ei ole siitä, montako tautiin sairastuu ja kuolee varotoimenpiteiden ollessa käytössä, vaan montako sairastuisi ja kuolisi, jos varotoimenpiteet eivät olisi käytössä. Muun muassa Italiasta ja Espanjasta saatiin asiasta maaliskuussa ikävää esimakua, kun sairaalakapasiteeti loppui ja ihmisiä jätettiin kuolemaan ilman hoitoa. Samoin kävi hieman pienemmässä mittakaavassa Ruotsissa. Jos meillä olisi maaliskuun toimenpiteet jääneet tekemättä, ei meillä kuolleiden määrää laskettaisi sadoissa, vaan jossain ihan eri yksikössä.

   PS. Prosenttilukusi oli aivan huuhaata, mutta sen toki trollatessasi tiesit.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.