Kalusteasentaja vie vanhat pois - Fingepori rautalangasta 4.5.2021

 

Kun mainoksessa kerrotaan kalusteasentajan asentavan keittiöön uudet kalusteet ja vievän pois vanhat, olisi tavallinen tulkinta se, että asentaja vie vanhat keittiökalusteet pois. Tämä osoittautuu kuitenkin vääräksi tulkinnaksi, sillä asentaja viekin yllättäen vanhojen kalusteiden sijaan vanhat ihmiset pois.

9 kommenttia:

 1. Olipa huono. Vanhukset eiIsoisät eivät ole kalusteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs kun asiakkaalle sanottiin kahvilassa, että "toi kuuluu jo kalustoon" ja viittasi minuun. Pitäisikö minun nyt pahoittaa mieleni?

   Poista
 2. Toi nyt oli aika selkee, ei ehkä ois kaivannu selitystä....

  Mut mites päivän toinen "tämä on liiton arkki" OK, vitsi on varmaan että se olisi muodossa Liito Narkki mutta eihän tos mikää viittaa huumeisiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "...tämä on liiton arkki..." rinnastaa nykyajan ammattiliiton ja Raamatusta tutun Noan arkin. Ammattiliiton alainen työkohde on silloin kun työntekijät ovat järjestaytyneet kyseisen alan ammattiliittoon, jolloin arkki työkohteena on "liiton arkki".

   Poista
 3. Vanhusten avustamisessa senioritaloissa käytettävät seisomanojanostimet eivät toiminnaltaan poikkea paljoa kuvan työmiehen käyttämistä nokkakärryistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä apua seisoman ojan ostamisesta on vanhuksille?

   Poista
  2. 12.21. Eno saa sanoa.

   Poista
 4. DaisyHeart taas asialla näemmä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole Daisyheartin jutut muistaakseni toimineet erityisen hyvin.
   Toisaalta sellainen nimi kuin kuin Still on jäänyt mieleen monesta hyvästä, vaikka en itse strippien sisältöä kummaltakaan muista.

   Enkä myöskään muista muita, joilta olisi mennyt useampia läpi 😄

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.