Perhevapaa - Fingerpori rautalangasta 6.5.2021


Perhevapaan tarkoituksena on ottaa töistä vapaata, jotta voisi hoitaa lasta. Stripissä perheenäiti ymmärtää asian kuitenkin väärin ja ottaa lomaa perheestään.

4 kommenttia:

 1. Matias Johannes Moilanen6. toukokuuta 2021 klo 8.59

  Toi nyt oli yllättävän selkeetä, eiks joo :)

  Mut mites mahtaa olla laita tän päivän toisen stripin nro 4094 "kantele netissä" kanssa mahtaa olla? Ainakaan tolla numerolla ei löydy selitystä täällä.

  Sehän on selkeetä että kantele, vasikoi, ilmianna, juorua jne jne on synonyymejä mutta missä se vitsi on?

  Tai onko vaan kyseessä tavallista huonompi fingerpori, ja kyseessä kenties joku tekijän "oma sisäpiirivitsi" vähän kuten myös stripissä "isänsä poika" oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suruksemme joudumme kertomaan, että olette erehtyneet monella tavalla. Kyseessä ei ole tämän päivän strippi, vaan jo vanha strippi kesältä 2020. Lisäksi se on selitetty rautalangasta ja löytyy arkistosta 23.6.2020 päiväyksellä. Rautalankaa ei myöskään voi olla löytämättä Google-hakukonetta käyttämällä esimerkiksi hakusanoilla "kantele rautalankapori". Jos ymmärtämättä jäänyt strippi on juuri ilmestynyt jossain muussa lehdessä kuin Helsingin Sanomissa, voi siitä kysellä sivun yläosasta löytyvässä erillisessä osiossa.

   Poista
 2. Pitäiskö jatkossa lisätä stripin numero teksiin tai otsikkoon? Helpottaisi kummasti hakemista ja ois pieni vaiva?

  Ja kyllä, se on tän päivän lehdessä, haluuks kuva mis näkyy myös pvm?

  VastaaPoista
 3. Nimet vain vaihtuu: ensimmäisen luokan loma, seminaarimatka, johtajiston kokousmatka, keila-klubin uudet pallot -messumatka, pikkuserkusten tapaaminen.
  Ollaanko nykyään vain niin suorasukaisia vai onko kieli köytynyt.

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.