Moderni avokonttori - Fingerpori rautalangasta 13.5.2021

 

Kun J. Suoro vuokraa modernia avokonttoria, luulisi kyseessä olevan suuri toimistotila ilman väliseiniä. Suoro tulkitsee avokonttorisanaa kuitenkin hieman hämäävästi, sillä kyseessä onkin pelkät seinät ilman kattoa, eli ylhäältä avonainen konttori.

5 kommenttia:

 1. Selitys on myös valmiina. Ilmoitin avokonttori samalla suomenkielen periaatteella kuin avoauto, -päin, -maa, -maasto tai -vankila Suoro vastaa työtilansa avoimuutta valittavalle vuokralaiselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta entä se moderni? Nurkissa olevat rojut kertovat, että selitys ei ole se, että konttorin rakentaminen on vielä kesken.

   Outoa on myös, että vaikka kolme seinää näkyy, niin niissä ei ole ikkunoita.

   Poista
  2. Modernia on se, että valo tulee vain ylhäältä, jolloin maisemat eivät häiritse työhön keskittymistä. Konttorilaisten keskinäinen vuorovaikutus vahvistuu ja ideat pysyvät seinien sisällä.

   Poista
 2. Vai että keskinäinen vuorovaikutus vahvistuu, kun ihmiset laitetaan ikkunattomaan koppiin? Ja kun ei tehdä ikkunoita, ideoita ei pysty varastamaan? Kaikenlainen shaiba Routarajaan uppoaakin. Paska suunnittelu verhoillaan näennäispositiivisiin ilmaisuihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaas kenelle lkv J.Suoro soittaa kun tarvitsee myyntitukea paskoille kohteille?

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.