Mukaan vai juotko tässä - Fingerpori rautalangasta 18.5.2021

 

Allanin ostaessa juomia myyjä kysyy usein paikallaan olevan kysymyksen; ottaako ostaja juomat mukaan vai nauttiiko ne heti paikan päällä. Tässä tilanteessa kysymys on kuitenkin turhan tuntuinen ja siksi yllättävä, sillä kahden suuren viinapullon nauttiminen heti paikalla on erittäin epätodennäköistä, eikä viinakauppaan ole yleensäkään tapana jäädä nauttimaan ostoksista pikaruokatyyliin.

11 kommenttia:

 1. Alitti alimmatkin rimat tämä.

  VastaaPoista
 2. Selitys altti rimat. Strippi oikeastaan hyvä, vaikkakaan ei lainkaan figerporiainen. Ehkä jos olisi kuvattu kioskimyyjästä Alkon myyjäksi "ylennyttä" tyttöä, niin sitten...Tuo patu ei kyllä ois mahtunu kioskiin.

  VastaaPoista
 3. "eikä viinakauppaan ole yleensäkään tapana jäädä nauttimaan ostoksista pikaruokatyyliin."

  En tokki tiedä asiasta mitään, koska en itse käytä alkoholia, mutta olettaisin, että viinakauppaan ei edes saa jäädä nauttimaan ostoksiaan.

  VastaaPoista
 4. Entinen T-kauppias on päässyt Pitkäripaiseen töihin.

  VastaaPoista
 5. Vanhanaikainen ALKO Fingerporissa, kun tiskiltä pyydetään ostokset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla Töölöntorin retro-Alko. Sieltäkään ei kuitenkaan saa Vaakunaa, koska sitä ei ole valmistettu aikoihin. Tarkkaan ottaen Vaakuna-vodkaa ei ole ollut koskaan, vaan Vaakuna-viinaa.

   Poista
 6. Olisiko ollut viittaus vanhaan vitsiin hansikaskaupassa. "Pakkaanko mukaan vai vedätkö käteen?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole, tuo on ihan eri vitsi, sillä se on kaksimielinen sanaleikki. Tässä taas kyseessä on tavanomainen yksiselitteinen kysymys, joka vain esitetään oudossa tilanteessa.

   Poista
 7. Pandemia voi olla syypää Fingerporin tason lopahtamiseen, mutta lopahtanut se on.

  VastaaPoista
 8. Tämä selitys on surkea

  VastaaPoista
 9. Alkon myyjä saattaa myös hienovaraisesti vihjata, että haluaisi pakkautua Allanin kaveriksi pullontyhjennyspuuhiin. Siihen voisi viitata tuo tapa millä myyjä pitelee pulloja tiukasti omissa hyppysissään vastausta odottaessaan

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.