Suolahuone - Fingerpori rautalangasta 22.5.2021

 

Kylpylässä olevan suolahuoneen luulisi olevan huone, jonka seinissä ja ilmassa olevalla suolalla pyritään hoitamaan mm. astman oireita. Päivän stripissä kyseessä on kuitenkin epäterveellisempi suolahuone, sillä kyseisessä huoneessa on tarjolla hyvin suolaisia ruokia.

7 kommenttia:

 1. Liian itsestään selviä nämä ovat ruvenneet olemaan. Sitten selitetään vuolaasti ja tarkasti aivan turhaan.

  VastaaPoista
 2. Yksi väsyneimmistä, edelle sijoittuvat lähinnä "helikopteri" -ja "tulin" -teemaiset päkistykset. Tässä olisi gradun aihe, "Tautofonian ja ideallisen konstipaation kehittyminen Pertti Jarlan tuotannossa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gradun pohdintalukuun sopii erinomaisesti:"Rautalankaporin kommentointiosion kultivoiva vaikutus vulgaariin tautofoniaan."

   Poista
  2. Ja taas joku, joka valittaa, että sarja on menettänyt teränsä, eikä älyä ottaa huomioon sitä, että sarja voi olla ihan yhtä hyvä kuin aluksi, mutta lukijat ovat jo tottuneet arvaamaan mihin suuntaan juttu lähtee.

   Eli lukijat ovat tässä menneet pilalle, ei itse Fingerpori. Todisteeksi voi lukea joitakin ikivanhoja strippejä, joita ei ole ennen nähnyt. Ihan samaa ne ovat kuin nämä nykyisetkin.

   Poista
  3. Tämä onkin mielenkiintoinen näkökulma, sarjakuva on pilannut lukijansa. Yritän muistaa tämän ajattelutavan aina kun vastaan tulee mielestäni kunnianhimottomasti tehtyä sarjakuvaa tai muuta kulttuuria.

   Poista
 3. Onkohan tiedossa julkaisuja englanniksi tai miksi nykyjään lähes kaikki stripit on käännettävissä suoraan esim Englanniksi?

  Ns. Kielellinen leikittely jäänyt lähes kokonaan pois

  VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.