BBQ-ravintola - Fingerpori rautalangasta 22.8.2022

 

Päivän Fingerporissa Heimo näkee discon yhteydessä LGBTQ-kirjainlyhenteen, jonka hän tietää merkitsevän seksuaalisen suuntautumisen suhteen vähemmistöjen edustajia. Seuraavaksi hän näkee BBQ-ravintolan ja jää miettimään, mitä ihmisryhmiä BBQ-lyhenne tarkoittaa. BBQ ei kuitenkaan tarkoita mitään ryhmiä, eikä BBG-ravintola ole tarkoitettu erityisesti vähemmistöille, vaan BBQ tarkoittaa barbeque eli kyseessä on grilliruokaa tarjoava ravintola. Strippi 4734.

5 kommenttia:

  1. Tarkennettakoon vielä, että LGBTQ-lyhenteellä viitataan sekä seksuaali- että sukupuolivähemmistöihin. Sukupuolivähemmistöihin kuuluvat, kuten transsukupuoliset (joihin lyhenteen T-kirjain viittaa), eivät välttämättä kuulu seksuaalivähemmistöihin.

    VastaaPoista
  2. "transsukupuoliset (joihin lyhenteen T-kirjain viittaa), eivät välttämättä kuulu seksuaalivähemmistöihin."

    Mielenkiintoinen väite, kerropa kumpi on hetero

    A tyttö joka luulee olevansa poika, ja tykkää tytöistä


    B tyttö joka luulee olevansa poika, ja tykkää pojista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Trans- tarkoittaa, että tuntee olevansa. Kyse ei ole luulosta. Kyseiseen ilmiöön on jo löytynyt geneettinen aiheuttaja. Helppo testata: kun puen nais-oletetut vaatteet niin tiedän vahvasti miltä tuntuu olla itselle vieraassa kehossa sukupuolen kannalta.

      Poista
  3. Korjaa tai olen kohtelias 14 v tytölle Nokialla24. elokuuta 2022 klo 17.17

    Strippi 4734 ihan selkee nelonen eikä ysi... 4739 tulee vast lauantain

    VastaaPoista
  4. Tuo seksuaali/sukupuolivähemmistöjen kirjainsoppa (koko ajan joku keksii somessa uusia nimityksiä omille mieltymyksilleen ja julistaa nämä vähemmistöiksi, jotka pitää liittää tuohon lyhenteeseen tai muuten heitä sorretaan) on jo monien queer-porukkaan kuuluvienkin mielestä mennyt niin överiksi että he käyttävät humoristisesti termiä "LGBTOMGWTFBBQ" tai jotain muuta väännelmää, joten tämäkin on voinut olla inspiraationa.

    VastaaPoista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.