Litistä pahvilaatikko - Fingerpori rautalangasta 29.11.2022

 

Kun Allan lukee lehdestä tekstin "litistä pahvilaatikko", hän ei ymmärrä lehden kehottavan litistämään pahvilaatikon, vaan luulee lehden tarkoittavan, että Jari "Litti" Litmanen on ryhtynyt pahvilaatikoksi. Strippi 4816.

3 kommenttia:

 1. Ei oikein toimi.
  Jää käsittämättömäksi, mikä voisi olla asiayhteys, nossa lehdessä voisi noin lukea. Kehotus litistää pahvilaatikko voisi olla asiallinen esmes jätekierrätyksen jätepahvi-laatikossa (olis toivottavaa että niin olisikin, siksi usein näkee kyseisiin laatikoihin heitetyn tilaa viemään½m:n pahviloiduja. Kyseessä voisikin olla tätä asiaa valottava lehtijuttu, mutta koska kyse on silmään pomppaavasta otsikosta, se pitäisi olla kirjoitettuna isolla L:llä.
  Kuten sen myöskin pitäisi olla jotta sen voisi Allanin tavoin sekottaa tarkoittamaan mainittua jalkapalloilijaa.
  Kuten piikkilankaselityksessä on kirjoitettukin, päin vastoin kuin Allanin edessä olevassa lehdessä.

  VastaaPoista
 2. Yksikään lehti ei panisi etusivulle otsikkoa, jossa kehotuksen ensimmäinen sana on kirjoitettu isoin kirjaimin ja toinen pienin. Homma on siis munattu. Pitäisi olla "Litistä pahvilaatikko" - miksi ihmeessä tämä normaali kirjoitustapa, joka vieläpä korostaisi Litmas-yhteyttä, ei ole kelvannut tai tullut mieleen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuollaisia fonteilla temppuilua tehty jatkuvasti, eikä pelkästään isojen kirjainten suhteen, vaan tosiaan ihan eri fonteilla.

   Poista

Kommenttisi julkaistaan tarkistuksen jälkeen.